Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: marec 2024

Zaposlitve v mesecu marcu prinašajo nove priložnosti. Na voljo več zaposlitev, ki iščejo profil programerja, spletnega razvijalca ali začetnika. Ali bo tale blog zapis most do preskoka v karieri? Upamo! Če ne najdeš idealnega delovnega mesta, preveri platforme, kot so Slovenski developerji, Moje delo, Deloglasnik, CareerJet in Linkedin objave.

Advansys

Advansys je podjetje, ki se že 20+ let ukvarja z IT razvojem produktov. Med svoje vrste vabijo junior UX/UI oblikovalca, kar je odlična vstopna točka za bodoče programerje in IT navdušence!

Plačilo: 2000 – 2600 EUR bruto

Junior UX/UI oblikovalec

Apillon

Apillon je razvojna platforma Web3, ki vključuje nadzorno ploščo za razvijalce, končne točke API-ja za razvijalce in storitve, ki izkoriščajo zmogljivosti različnih parachainov Polkadot za delovanje na decentraliziran način. Njihov cilj je razvijalcem Web2 olajšati prehod v svet Web3 z zagotavljanjem storitev na visoki ravni, ki spominjajo na storitve Web2.

Plačilo: 2500 – 3000 EUR bruto

Frontend inženir Mid/Senior

Solidity/Blockchain razvijalec

Blocksi SAS-Podružnica Maribor

Podjetje Blocksi, Inc. je bilo ustanovljeno 2011 s sedežem v Palo Altu v Kaliforniji. Podjetje zagotavlja trgu Education K12 sistema za filtriranje vsebin v cloudu in nadzor zaslona v učilnicah z analizo vsebine Big Data za Chromebooke (GSuite) ter Windows OS naprave. Med svoje vrste vabijo več programerjev. Preveri!

Plačilo: 2300 – 3500 EUR bruto

C++ razvijalec

Back end razvijalec

Product owner

Full stack razvijalec

Calda

Calda je mobile in web app development agencija, ki sodeluje s strankami iz US, UK, Evrope in UAE. Med svoje vrste vabijo junior/mid developerja z vsaj enim letom izkušenj, ki bo prispeval svoje znanje in se naučil nekaj novega.

Plačilo: 2000 – 4000 EUR bruto

Junior/mid frontend razvijalec

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Plačilo: 3000 EUR+ bruto

Podatkovni inženir

Computel

Computel sestavlja ekipo razvijalcev, ki se ukvarja z razvijanjem programske opreme za zdravstvo. Če te ta panoga zanima, preveri, ali je delovno mesto razvijalca programske opreme .NET zate.

Plačilo: 2000 – 4000 EUR bruto

Razvijalec programske opreme .NET

Dhimahi

Morda niste pogosto slišali za Dhimahi, a to je podjetje, ki skrbi za razvoj Eventim mreže za prodajo vstopnic v Evropi! V svoje prostore v BTC-ju vabijo React razvijalca. Si to ti?

Plačilo: od 3000 – 4000 EUR bruto

Frontend inženir (React)

Dodona analytics

Dodona je podjetje, ki omogoča hitrejše in učinkovitejše odločitve za industrijo eMobilnosti. Njihova platforma podpira podjetja, ki načrtujejo uvedbo omrežij za polnjenje električnih vozil, z zagotavljanjem odločitev, ki temeljijo na umetni inteligenci in podatkih. Med svoje vrste vabijo UX/UI dizajnerja.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

UX/UI oblikovalec

Senior QA/ Customer support

Geološki zavod Slovenije

Geološki zavod Slovenije išče strokovnjaka za sistemsko administracijo. Nudijo redno zaposlitev. Pogoj je stopnja izobrazbe VIII/2.

Plačilo: 2209,43 EUR neto

Sistemski administrator (delovno mesto programer aplikacij)

Kitio internacional

Kitio internacional je podjetje, ki se skriva za SelectBox, Restaurantclub, Selectcard in Selectbox blagovnimi znamkami. Med svoje vrste vabijo sistemskega administratorja.

Plačilo: 1800 – 3500 EUR bruto

Sistemski administrator (objava v FB skupini, ali pa pišite na jobs@kitio.com)

Mikrocop

Mikrocop je slovensko podjetje, ki ponuja celovite rešitve za brezpapirno poslovanje. Razvijajo programsko opremo, ki ima zmožnosti upravljanja dokumentov, poslovnih procesov in elektronske hrambe. Med svoje vrste vabijo različne profile razvijalcev oz. programerjev.

Plačilo: 3000 EUR+ bruto

Arhitekt informacijskih rešitev

.NET back end razvijalec

RTV – radiotelevizija Slovenija

Javna tv (RTV) med svoje vrste vabi razvojnega inženirja. Potrebna je VII. stopnja izobrazbe. Če jo imaš, preveri!

Razvojni inženir

Sportradar

Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu. Imajo več kot 3700 zaposlenih v 30+ državah. Sportradar podjetje išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili ekipi v Sloveniji.

Plačilo: 3000 EUR – 6000 EUR bruto

DevSecOps inženir

Full stack razvijalec

End User Support inženir

Back end inženir

Senior back end inženir

WeCreateCourses

WeCreateCourses je podjetje, ki ustvarjajo online izobraževanja. Med svoje vrste vabijo WordPress developerja, junior/mid pozicije.

Plačilo: 1800 – 2300 EUR bruto

WordPress developer

Kot vidiš, te v marcu čakajo nekatere zanimive zaposlitve v programiranju! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Za tiste, ki ne veste, ali je programiranje za vas ali ne – Pridružite se nam na Spomladanskem tednu programiranja za 99 EUR! Za tiste, ki že veste, da boste programirali (bravo!) … V maju pričnemo z bestsellerjem Web Development 1 (499 EUR, 36 ur). Trimesečni tečaj programiranja ti bo ponudil konkretne temelje, ki ti bodo v pomoč pri programiranju.

Nadaljuj z branjem