Poletni teden programiranja (HTML in CSS)

Prijavi se na poletni teden programiranja, kjer v enem tednu spoznaš z osnove izdelovanja spletnih strani s pomočjo HTML in CSS. Štiridnevni tečaj programiranja, primeren za popolne začetnike, bo vodil izkušeni programerski ninja inštruktor.

6 ur
4 srečanja
začetni

Program

  • Pisanje strukture spletnih strani z jezikom HTML
  • Urejanje izgleda spletne strani z jezikom CSS
  • Delanje CSS razreza (layouts)
  • Uporaba orodij za razvijalce v brskalniku
  • Uporaba odličnega urejevalnika kode Atom
Ti je vse našteto španska vas? Ne skrbi, tečaj je namenjen popolnim začetnikom, ki jim v samo štirih dneh na lep in razumljiv način razjasnimo vse naštete tematike. Tečaj je odlična izbira za vse, ki niso čisto prepričani, ali jim programiranje ustreza, ali ne.

Predznanje

Zahtevano ni nobeno predznanje, saj je tečaj namenjen popolnim začetnikom pri izdelavi spletnih strani.

Termini in izvedba e-lekcij

Lekcije tečaja bodo izvedene v živo preko interneta – video konferenca (oz. video klic).V prvi polovici tečaja se bomo spoznali s HTML jezikom za strukturiranje spletnih strani, orodji za razvijalce in urejevalnikom kode Atom ter naredili svojo prvo spletno stran.V drugi polovici pa bomo svoje pridobljeno HTML znanje nadgradili s CSS formatiranjem in oblikovanjem, ter naredili še dve novi spletni strani, med drugim tudi kopijo izgleda Googla.

Kaj potrebujem pri sebi?

Vsak udeleženec potrebuje računalnik, ki ima vsaj 4GB RAM-a ter solidno internetno povezavo.Srečanja tečaja bodo potekala preko video konference (video klica), izven srečanj pa bo inštruktor tečajnikom na voljo preko chat platforme Slack.

Kaj če manjkam na e-srečanju?

Brez skrbi! Vsi tečajniki imajo dostop do naših kurikulumov, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj manjkaš, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam.Prav tako bo inštruktor snemal svoje lekcije, da si lahko lekcijo kasneje še enkrat ogledaš sam, ali pa nadoknadiš zamujeno lekcijo.

99,00 

Datum tečaja
3. 7. 2023
Inštruktor
Znan kmalu
Trajanje
6 ur
Število srečanj
4 srečanja
Težavnost
začetni

Izjave naših tečajnikov

"Programiranja sem se prvo lotil sam, doma in šlo je zelo počasi. Potem sem se vpisal na SmartNinja tečaj, kjer sem pridobil ogromno znanja v zelo kratkem času, pa tudi kje in kako se učenja lotiti sam naprej. Zelo mi je všeč, da je znanje, ki ga pridobiš, zelo praktično in uporabno."
"Tečaj Web development 1 res priporočam, saj te na njem naučijo zelo veliko danes uporabnih veščin. Dela se tudi na praktičnih primerih."
"SmartNinja tečaj toplo priporočam tako začetnikom, ki bi radi osvojili osnove programiranja, kot tudi tistim, ki bi radi svoje znanje še nadgradili. Poleg znanja s tečaja odneseš veliko koristnih informacij, ki ti pomagajo pri nadaljnjem učenju in delu."