Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: januar 2024

Novo leto, nove zaposlitvene priložnosti! Na spletu je več kot 50 oglasov za delovno mesto, ki potrebuje programerja ali nekoga s programerskimi veščinami. Januar prinaša zagon in navdih za tiste, ki si želijo slediti poti kariere v programiranju. Z nami odkrijte, kako se lahko v začetku leta usmerite k novi zaposlitvi, ki bo spodbudila vaš profesionalni razvoj. Pa poglejmo zaposlitve v programiranju v januarju 2024!

Apillon

Apillon je razvojna platforma Web3, ki vključuje nadzorno ploščo za razvijalce, končne točke API-ja za razvijalce in storitve, ki izkoriščajo zmogljivosti različnih parachainov Polkadot za delovanje na decentraliziran način. Njihov cilj je razvijalcem Web2 olajšati prehod v svet Web3 z zagotavljanjem storitev na visoki ravni, ki spominjajo na storitve Web2.

Plačilo: 3500 – 5400 EUR bruto

DevOps arhitekt

Ceneje d.o.o.

Ceneje v Sloveniji poznamo po spletni strani ceneje.si, ki je spletna stran za primerjanje cen različnih ponudnikov na spletu. Podjetje je del skupine Heureka, ki ima podjetja na Hrvaškem, Madžarskem, Češkem in Slovaškem, pa tudi v Srbiji, Bosni in Romuniji. Med svoje vrste fabijo front-end in back-end inženirja.

Plačilo: cca 2000 – 5000+ EUR bruto

Front-end engineer

Back-end engineer

Comtrade

IT podjetje Comtrade System Integration išče novega sodelavca (ali sodelavko) za delovno mesto Junior poslovni analitik. Kraj dela: Ljubljana.

Plačilo: ni znano

Junior poslovni analitik

.NET inženir programske opreme

Časnik Večer

Časnik Večer med svoje zaposlene vabi full-stack developerja, ki bi pripomogel k razvoju internih in eksternih programskih rešitev v skladu z internimi smernicami (analiza, načrtovanje in programiranje), testiranju programskih rešitev, pripravi tehnične dokumentacije in podobno.

Plačilo: ni znano

Full-stack developer

DARS

Dars med svoje vrste vabi strokovnega sodelavca za informacijsko tehnologijo.

Plačilo: ni znano

Strokovni sodelavec za informacijsko tehnologijo

Dodona analytics

Dodona je podjetje, ki omogoča hitrejše in učinkovitejše odločitve za industrijo eMobilnosti. Njihova platforma podpira podjetja, ki načrtujejo uvedbo omrežij za polnjenje električnih vozil, z zagotavljanjem odločitev, ki temeljijo na umetni inteligenci in podatkih. Med svoje vrste vabijo UX/UI dizajnerja.

Plačilo: 3000 – 3500 EUR bruto

UX/UI designer

ECE

Celjski ECE, ponudnik električne energije, med svoje vrste vabi inženirja informatike.

Plačilo: cca 3100 EUR bruto

Inženir informatike

Hepra

Hepra je podjetje s 17-letno tradicijo, ki se ukvarja z razvojem programske opreme in izdelavo mobilnih aplikacij za križarke oziroma potniške ladje. Med svoje vrste vabijo software developerje z izkušnjami v C# ali Javascriptu. Delovno mesto je v Kranju, a sta delovnik in mesto dela fleksibilno.

Plačilo: 3000 – 6000 EUR bruto

C# software developer

Javascript software developer

MS SQL developer

Koordinator razvoja C#

NGEN

NGEN je razvojno naravnano podjetje, ki se osredotoča na inovacije v energetskem sektorju. Med svoje vrste vabijo projektnega vodjo z izkušnjami vodenja razvojne ekipe. Preveri!

Plačilo: 3000 – 4000 EUR bruto+

Projektni vodja (software)

Lake

Lake je podjetje, ki stoji za uveljavljeno iOS aplikacijo Lake Coloring – aplikacijo, ki združuje barvanje, kreativnost in sproščanje. So prejemniki prestižne nagrade Apple Design Award, v tem času pa je aplikacijo downloadalo že več kot 12 milijonov uporabnikov. Med svoje vrste vabijo back-end developerja.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

Back-end developer (piši na jobs@lakecoloring.com). Delovno mesto smo delili na podlagi Facebook skupine Slovenski developerji.

RTV Slovenija

V ekipo Javnega zavoda RTV Slovenija vabijo razvijalca informacijskih sistemov, ki pozna programske jezike, ima izkušnje v programiranju in bo razvijal sodoben sistem za podporno službo.

Plačilo: cca 2700 – 4100 EUR bruto

Projektni inženir specialist

Sportradar

Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu. Sportradar med svoje vrste vabi arhitekta in tech leada – front-endovci, tukaj je priložnost za vas!

Plačilo: 3000 – 6000 EUR bruto

Tech lead (frontend)

Tribe arhitekt

Sparkasse

Banka Sparkasse med svoje vrste vabi poslovnega tehnologa, kar je idealno delovno mesto za nekoga z znanjem iz IT sveta, a ga ne zanima samo programiranje.

Plačilo: ni znano

Poslovni tehnolog

100kvadratov

100kvadratov so IT specialisti za nepremičninski trg. Njihove stranke so nepremičninska podjetja in banke, ki jim ponujajo napredne in uporabniku prijazne IT rešitve.

Junior developer (piši na info@100kvadratov.si). Delovno mesto smo delili na podlagi Facebook skupine Slovenski developerji.

Senior developer (piši na info@100kvadratov.si). Delovno mesto smo delili na podlagi Facebook skupine Slovenski developerji.

Kot vidiš, te z novim letom čakajo kar zanimive zaposlitve v programiranju! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Konec meseca pričnemo z enostavnim tečajem Zimski teden programiranja, če želiš preveriti, ali je to nekaj zate (99 EUR, 6 ur). V kolikor si že to odločen/a in se nameravaš začeti učiti programirati, pa pridi na Web Development 1 (499 EUR, 36 ur). Trimesečni tečaj programiranja ti bo ponudil konkretne temelje, ki ti bodo v pomoč pri programiranju. Pričnemo v februarju!

Nadaljuj z branjem