Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
NOVO: Programiranje s ChatGPT
Na tečaj

Smartninja Majica

začetni

Program

Predznanje

Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

Termini in izvedba e-lekcij

Tečaj poteka dvakrat tedensko, ponavadi vsak ponedeljek in četrtek, od 17.00 do 18.30 – lahko pa tudi v kakem drugem terminu (skupno je 24 srečanj po 2 šolski uri).

Srečanja tečaja bodo potekala preko video konference (video klica), izven srečanj pa bo inštruktor tečajnikom na voljo preko chat platforme Slack.

Kaj potrebujem pri sebi?

Kaj če manjkam na e-srečanju?

Bonusi

19,90 

Datum tečaja
Inštruktor
Znan kmalu
Trajanje
Število srečanj
Težavnost
začetni

Izjave naših tečajnikov

"Programiranja sem se prvo lotil sam, doma in šlo je zelo počasi. Potem sem se vpisal na SmartNinja tečaj, kjer sem pridobil ogromno znanja v zelo kratkem času, pa tudi kje in kako se učenja lotiti sam naprej. Zelo mi je všeč, da je znanje, ki ga pridobiš, zelo praktično in uporabno."
"Tečaj Web development 1 res priporočam, saj te na njem naučijo zelo veliko danes uporabnih veščin. Dela se tudi na praktičnih primerih."
"SmartNinja tečaj toplo priporočam tako začetnikom, ki bi radi osvojili osnove programiranja, kot tudi tistim, ki bi radi svoje znanje še nadgradili. Poleg znanja s tečaja odneseš veliko koristnih informacij, ki ti pomagajo pri nadaljnjem učenju in delu."