Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: september 2023

Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa veš, morda se najde kaj, kar ti bo ustrezalo! 😉🚀

Bunny.net

Bunny.net ekipa se širi s svetlobno hitrostjo, zaposlitve na področju programiranja in razvoja produktov smo že objavili. Tokrat med svoje vrste vabijo seniorje front-endovce. Budget za opremo domače pisarne, število dni dopusta in mesečna plača so zelo konkurenčni.

Plačilo: 3000 EUR bruto +

Senior Front-end inženir

Agitavit

Podjetje se ukvarja z reševanjem poslovnih izzivov in digitalnih produktov. Agitavit v ekipo razvoja po meri vabijo izkušenega razvijalca ali izkušeno razvijalko programske opreme. Delo je usmerjeno predvsem v nadgrajevanje ter vzdrževanje obstoječih procesov na farmacevtskih projektih.

Plačilo: 2600 – 4600 EUR bruto

Senior full-stack razvijalec

Marand

Marand je podjetje za razvoj programske opreme, ki ponuja prilagodljive, na standardih temelječe izdelke in rešitve za ponudnike komunikacijskih storitev in zavarovalnice. Iščejo programerje na več področjih.

Plačilo: 2500 – 4000 EUR bruto

Back-End inženir

DevOps inženir

Analitik

Tretton37

Tretton37 je visokotehnološko švedsko podjetje, ki je svoje poslovalnice v Sloveniji odprlo leta 2018. V mednarodnem okolju jih šteje več kot 300 posameznikov, ki kreirajo visokokvalitetno programsko opremo za različne naročnike. Med svoje vrste vabijo front end inženirja in back end inženirja.

Plačilo: 3500 EUR bruto +

Front-end Javascript inženir/ka

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi. Med svoje vrste vabijo več različnih sodelavcev.

Plačilo: 3000 EUR bruto +

QA intern

Podatkovni inženir

Software developer

Software inženir – intern

Kaldi IT

Kaldi IT je podjetje, ki pomaga uveljavljenim in zagonskim podjetjem na področju oblikovanja ter razvoja spletnih aplikacij in tehnično zahtevnih zalednih sistemov.

Plačilo: 2500 – 3500 EUR bruto

Front-end developer

Arctur

Novogoriško IT podjetje Arctur med svoje vrste vabi Java developerja in spletnega programerja. Njihove rešitve predstavljajo predvsem IT rešitve, ki zagotavljajo pozitivne učinke in spreminjajo življenja na boljše. Pošlji življenjepis in prijavo na kadri@arctur.si ali pokličeš na številko v opisu!

Plačilo: 2300 – 2700 EUR bruto

Spletni programer

Java developer

Ridango

Ridango je globalna skupina za tehnologijo mobilnosti, ki se osredotoča na avtomatizirano zbiranje vozovnic (AFC), plačila (cEMV) in informacijske sisteme. Med svoje vrste vabijo front-endovca.

Plačilo: 2500 – 4000 EUR bruto

Fron-tend software inženir

Outbrain

Outbrain je ena največjih platform za priporočanje vsebine, ki navdušuje občinstvo s privlačnimi, prilagojenimi priporočili za vsebino, hkrati pa služi kot primarni partner za sodelovanje in platforma za digitalne medije. Podjetje išče Site Reliabilitiy inženirja in Supply Operations inženirja.

Plačilo: 2500 – 5000 EUR bruto

Site Reliabilitiy inženirja

Supply Operations inženir

Sportradar

Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu. Sportradar podjetje išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili Production Tribeu.

Plačilo: 3000 – 6000 EUR bruto

Platform inženir

MySQL database administrator

Lead data scientist

Margento

Podjetje Margento R&D iz Maribora je podjetje specializirano za mobilnostne rešitve in rešitve pametnih mest. Z ekipo več kot 60 strokovnjakov se osredotoča na razvoj in implementacijo naprednih softverskih in hardverskih rešitev za javni in zasebni prevoz, pametna mesta in mobilne plačilne transakcije. Poznani so po projektih Urbana, Centralka, Integrirani Javni Potniški Promet (IJPP), Valú. Med svoje vrste vabijo Front-end developerja.

Plačilo: 2300 – 3600 EUR bruto

Front-end developer – info@margento.com

Povio Academy – Nauči se back-end od strokovnjakov!

Imaš dovolj učenja programiranja iz teorije? Čas je, da poskusiš s prakso … Povio Academy je vrhunska odločitev za tiste, ki bi želeli začeti programirati na resničnih izzivih za podjetje. P.S. Akademija je plačana! Več informacij tukaj.

Tako, če smo še kakšen dober job opportunity zgrešili, nas pocukaj za rokav in z veseljem ga objavimo! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10). 😉

Nadaljuj z branjem