Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Najbolj prodajan tečaj programiranja: WEB DEVELOPMENT 1. Pričetek 28. maja!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: oktober 2023

Oktober je tukaj, in s seboj prinaša številne priložnosti za tiste, ki želijo stopiti na pot programiranja ali zamenjati delovno mesto. Zdaj je idealen čas za izpolnitev svojih kariernih ciljev! Vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa veš, morda se najde kaj, kar ti bo ustrezalo! Preveri zaposlitve v programiranju v oktobru.

SOVA

Slovenska obveščevalno-varnostna agencija med svoje vrste vabi dva kandidata za dve delovni mesti, povezani z IKT – višjega svetovalca in podsekretarja.

Plačilo: cca 2000 – 2300 EUR bruto

Višji svetovalec, področje IKT

Podsekretar, področje IKT

Agitavit

Podjetje se ukvarja z reševanjem poslovnih izzivov in digitalnih produktov. Agitavit v ekipo razvoja po meri vabijo full-stack razvijalca/ko programske opreme in sodelavca za zagotavljanje kakovosti in delo s strankami.

Plačilo: 2000 – 3500 EUR bruto

Full-stack developer

Sodelavec za Quality Assurance in Customer Support

MESI

Mesi je podjetje, ki se ukvarja z digitalizacijo zdravstvenih preiskav. Med svoje vrste vabijo dva zaposlena!

Plačilo: 2500 EUR bruto+

.NET razvijalec programske opreme

.NET Backend razvijalec programske opreme

Mediabiz

Mediabiz je ameriško podjetje, ki deluje na globalnem trgu sodelovanja z blagovnimi znamkami na področju pretočnih video vsebin na zahtevo, kot so Netflix, A&E, Warner Media, Hulu, Disney+ in drugi.

Plačilo: 3200 EUR neto

Full-stack razvijalec

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Plačilo: 3000 – 6000 EUR bruto +

QA intern

Software developer

Bens Consulting

Podjetje se ukvarja z razvijanjem programske opreme na področju kemijskega prava. V svojo pisarno v Trzinu vabijo kar dva IT-jevca. Preveri!

Plačilo: 2000 – 4000 EUR bruto

DevOps inženir/ka

Backend razvijalec/ka

Tako, če smo še kakšen dober job opportunity zgrešili, nas pocukaj za rokav in z veseljem ga objavimo! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Nadaljuj z branjem