Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Pričnemo kmalu: Programiranje za začetnike
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: oktober 2023

Oktober je tukaj, in s seboj prinaša številne priložnosti za tiste, ki želijo stopiti na pot programiranja ali zamenjati delovno mesto. Zdaj je idealen čas za izpolnitev svojih kariernih ciljev! Vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa veš, morda se najde kaj, kar ti bo ustrezalo! Preveri zaposlitve v programiranju v oktobru.

SOVA

Slovenska obveščevalno-varnostna agencija med svoje vrste vabi dva kandidata za dve delovni mesti, povezani z IKT – višjega svetovalca in podsekretarja.

Plačilo: cca 2000 – 2300 EUR bruto

Višji svetovalec, področje IKT

Podsekretar, področje IKT

Agitavit

Podjetje se ukvarja z reševanjem poslovnih izzivov in digitalnih produktov. Agitavit v ekipo razvoja po meri vabijo full-stack razvijalca/ko programske opreme in sodelavca za zagotavljanje kakovosti in delo s strankami.

Plačilo: 2000 – 3500 EUR bruto

Full-stack developer

Sodelavec za Quality Assurance in Customer Support

MESI

Mesi je podjetje, ki se ukvarja z digitalizacijo zdravstvenih preiskav. Med svoje vrste vabijo dva zaposlena!

Plačilo: 2500 EUR bruto+

.NET razvijalec programske opreme

.NET Backend razvijalec programske opreme

Mediabiz

Mediabiz je ameriško podjetje, ki deluje na globalnem trgu sodelovanja z blagovnimi znamkami na področju pretočnih video vsebin na zahtevo, kot so Netflix, A&E, Warner Media, Hulu, Disney+ in drugi.

Plačilo: 3200 EUR neto

Full-stack razvijalec

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Plačilo: 3000 – 6000 EUR bruto +

QA intern

Software developer

Bens Consulting

Podjetje se ukvarja z razvijanjem programske opreme na področju kemijskega prava. V svojo pisarno v Trzinu vabijo kar dva IT-jevca. Preveri!

Plačilo: 2000 – 4000 EUR bruto

DevOps inženir/ka

Backend razvijalec/ka

Tako, če smo še kakšen dober job opportunity zgrešili, nas pocukaj za rokav in z veseljem ga objavimo! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Nadaljuj z branjem

 • Rezultati ankete! Plače slovenskih programerjev v 2023

  Kot že vrsto let do sedaj, je tudi letos programer Miha Medven izvedel svojo tradicionalno anketo med slovenskimi programerkami in programerji, kjer je ugotovil kar nekaj zanimivih stvari. V ospredju…
 • Zaposlitve v programiranju: november 2023

  Pa smo vstopili v november! Mesec ni znan le po barvitih jesenskih listih, ampak tudi kot čas, ko se odprejo nove priložnosti za tiste, ki si želijo zgraditi kariero v…
 • Nočne more programerjev – 6 strašljivih situacij

  Nekje med vrsticami kode, naprednimi algoritmi in velikimi količinami popite kave se skrivajo prave nočne more programerjev. Čeprav se morda zdijo trdni in neustrašni, se vsi skrivajo pred nečim, kar…
 • Programiranje iger za mlade: 5 razlogov, zakaj

  Programiranje iger je dober začetek, da mlade vpeljete v svet programiranja - ne le, da je zabavno in interaktivno, pač pa tudi poučno! V digitalnem svetu so kompetence programiranja postale…