Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: november 2023

Pa smo vstopili v november! Mesec ni znan le po barvitih jesenskih listih, ampak tudi kot čas, ko se odprejo nove priložnosti za tiste, ki si želijo zgraditi kariero v svetu programiranja. Podjetja po vsem svetu se pripravljajo na zaključek leta in iščejo sveže talente, ki bodo skupaj z njimi oblikovali prihodnost digitalnega sveta. Poglejte si blog zapis “zaposlitve v programiranju: november 2023”! Mogoče lahko ta mesec postane prelomnica v tvoji karierni poti.

NGEN

NGEN je razvojno naravnano podjetje, ki se osredotoča na inovacije v energetskem sektorju. Med svoje vrste vabijo več programerjev na različnih področjih. Preveri!

Plačilo: cca 2700 – 4000 EUR bruto

Mid/senior Backend Engineer

Mid/senior Frontend Engineer (React)

Mid/senior DevOps Engineer

Project manager (Software)

Mid/senior Data Engineer

QLECTOR

QLECTOR je zagonsko podjetje, ki je nastalo kot skupno podjetje spin-outa iz Inštituta Jožef Stefan ter skupine Kolektor. Podjetje podpira proizvodna podjetja pri izboljšanju produktivnosti in doseganju operativne odličnosti z uporabo sodobnih tehnologij. Med svoje vrste vabijo implementacijskega inženirja.

Plačilo: 2400 – 3500 EUR bruto

Implementacijski inženir

Ridango

Ridango je globalna skupina za tehnologijo mobilnosti, ki se osredotoča na avtomatizirano zbiranje vozovnic (AFC), plačila (cEMV) in informacijske sisteme. Med svoje vrste vabijo front-endovca.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

Software developer

Charter Itinerary

Podjetje Charter Itinerary se ukvarja s programiranjem software-a, ki služi superyacht brokerjem za pošiljanje ponudb in yachting itinerarjev svojim strankam. Iščejo developerja, ki bi programiral z Javascriptom.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

Javascript developer

Arctur

Novogoriško IT podjetje Arctur med svoje vrste vabi Java developerja in spletnega programerja. Njihove rešitve predstavljajo predvsem IT rešitve, ki zagotavljajo pozitivne učinke in spreminjajo življenja na boljše. Pošlji življenjepis in prijavo na kadri@arctur.si ali pokliči na številko v opisu!

Plačilo: 2200 EUR bruto

Projektni vodja Web

Dodona analytics

Dodona je podjetje, ki omogoča hitrejše in učinkovitejše odločitve za industrijo eMobilnosti. Njihova platforma podpira podjetja, ki načrtujejo uvedbo omrežij za polnjenje električnih vozil, z zagotavljanjem odločitev, ki temeljijo na umetni inteligenci in podatkih. Med svoje vrste vabijo Python developerja.

Plačilo: 4000 EUR bruto +

Mid/senior Python developer

Blocksi SAS-Podružnica Maribor

Podjetje Blocksi, Inc. je bilo ustanovljeno 2011 s sedežem v Palo Altu v Kaliforniji. Podjetje zagotavlja trgu Education K12 sistema za filtriranje vsebin v cloudu in nadzor zaslona v učilnicah z analizo vsebine Big Data za Chromebooke (GSuite) ter Windows OS naprave. Med svoje vrste vabijo C++ developerja in mid developerja (JS, Python).

Plačilo: 2500 EUR bruto +

Mid developer

C++ developer

Tako, če smo še kakšen dober job opportunity zgrešili, nas pocukaj za rokav in z veseljem ga objavimo! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Nadaljuj z branjem