Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Najbolj prodajan tečaj programiranja: WEB DEVELOPMENT 1. Pričetek 21. maja!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: marec 2023

Po novem letu na spletu kar mrgoli zaposlitev v IT sektorju. Preveri aktualne zaposlitve v programiranju, in IT-ju, ki ti bodo morda pisane na kožo. V asortiman Smartninja zaposlitev dodajamo oglase podjetij, ki se jih zaradi izkušenj in rasti res splača kontaktirati.

Bunny.net

Bunny.net je hitrorastoče podjetje, ki se ukvarja s storitvami CDN, Edge Storage in Optimisation Services. Bunny sodeluje s številnimi velikimi podjetji, kot so Hyundai, TLC, Optinmonster in številni drugi. Med svoje vrste vabijo veliko programerjev oz. developerjev. Kateremu profilu ustrezaš?

Plačni razpon: 2300 – 5000 EUR bruto.

Senior Back-end inženir

Senior Front-end inženir

Inženir infrastrukture

Tehnična pomoč

Senior QA inženir

Cloud podpora inženir

Cloud Security inženir

APS

APS je slovensko podjetje, ki deluje na globalnem nivoju. Specializirani so v digitalizacijo in informatizacijo interne logistike v podjetjih, pomagali so že podjetjem iz Savdske Arabije, Dubaja, Rusije, Srbije ipd.

Plačni razpon: cca. 2000 EUR neto.

Powerbuilder razvijalec / developer

C++ razvijalec / developer

Android razvijalec

Infomediji

Infomediji je visokotehnološko podjetje, ki razvija cross-platform VR video streaming metaverse. V ekipi, ki je razvila DeoVR video streaming platformo, je več kot 100 talentiranih posameznikov s celega sveta. Zase pravijo, da so eni izmed pionirjev na področju VR.

Plačni razpon: 2500-3000 EUR bruto

Senior Front-end inženir

Middle Front-end inženir

Petrol

Petrol d.d. med svoje vrste vabi senior razvijalca programske opreme, ki bo pomagal nadgraditi mobilno aplikacijo Na poti, uporabniški portal Moj Petrol, spletno trgovino Petrol eShop in ostala spletna mesta.

Plačni razpon: 3000-4000 EUR bruto.

Senior Front-end inženir

Hepra

Hepra v Kranju ima že 17 let izkušenj na področju razvijanja mobilnih aplikacij. Glavno področje so križarke oziroma potniške ladje – razvoj spletnih in hibridnih aplikacij, ki so potrebni za informacijsko podporo plavajočih hotelov najuglednejših znamk v svetu križarjenja, kot tudi postavitev in vzdrževanje zalednih sistemov, podatkovnih zbirk in upravljanje cloud storitev.

Plačni razpon: 2000-4000 EUR bruto

Razvijalec spletnih aplikacij

NLB

Banka NLB med svoje vrste vabi razvijalca podatkovnih rešitev z napredno analitiko. Te zanima? Poglej si delovno mesto.

*Plačnega razpona na žalost nismo našli.

Razvijalec podatkovnih rešitev

Vidiš? Zaposlitve v programiranju so trenutno kar popularne. Podjetje išče programerje, ki bi vstopile v njihovo podjetje in pomagale optimizirati in razvijati digitalne procese ali pa mentorirati zaposlene na področju programiranja.

Ali te zanima učenje programiranja? Let’s help 👉🏻 Smartninja tečaji programiranja v mesecu MARCU in APRILU:

Če imaš kakršnokoli vprašanje, nam piši na info@smartninja.si.

Nadaljuj z branjem