Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju – maj 2024

Maj bo minil še preden se bomo dobro spet usedli za pisalno mizo. A vseeno, zaposlitvene priložnosti ne čakajo! Preverili smo številne zaposlitvene portale in Facebook skupine ter nanizali nekaj najzanimivejših zaposlitev v programiranju. Dober “timing” je za spremembo kariere ali delodajalca!

Amibit

AMIBIT je razvojno naravnano podjetje, ki z lastnimi rešitvami naslavlja naraščajoči trend digitalne transformacije v energetskem sektorju in urbanem okolju. Z rešitvami, ki temeljijo na lastno razviti strojni in programski opremi, zagotavljajo različnim profilom uporabnikov doseganje nove vrednosti in povečanje konkurenčnosti njihovih organizacij.

Plačilo: 2500 – 5000 EUR bruto

Vue.js razvijalec

Java senior back-end razvijalec

Arctur

Novogoriško IT podjetje Arctur med svoje vrste vabi Java developerja in spletnega programerja. Njihove rešitve predstavljajo predvsem IT rešitve, ki zagotavljajo pozitivne učinke in spreminjajo življenja na boljše. Med svoje vrste vabijo tehničnega vodjo projektov. Pošlji življenjepis in prijavo na spodnjo povezavo!

Plačilo: 3500 – 4000 EUR bruto

Tehnični vodja projektov

Gorenjska banka

Gorenjska banka s sedežem v Kranju med svoje vrste vabi razvojnega inženirja.

Razvojni inženir

Guardiaris

Podjetje je tehnološko podjetje, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem simulacijskih tehnologij. Najbolj odmeven produkt je GUARD™, ki je njihov lasten 3D grafični pogon, ki mogoča časovno izrisovanje objektov s terena, kompleksnih animacij, uporabo AI, simulacijo dinamike vozil, izračunava in prikazuje elemente balistike ipd. V ta namen vabijo v ekipo dva strokovnjaka – inženirja za računalniški vid in razvijalca vgrajenih sistemov (embedded razvijalec).

Plačilo: 2300 – 3200 EUR bruto

Inženir/ka za računalniški vid

Embedded razvijalec

Kupi d.o.o.

Podjetje z 20-letno tradicijo na področju spletnega razvijanja med svoje vrste vabi android razvijalca, na spletni strani pa najdete še dve delovni mesti za senior razvijalce.

Plačilo: 5000 EUR bruto

Android developer

Senior front-end developer

Senior IOS inženir

Noctocode

Podjetje med svoje vrste vabi več vrst razvijalcev. Kateri stack je pravi zate?

Plačilo: 3300 – 4800 EUR bruto

Front-end razvijalec, back-end razvijalec ali full-stack razvijalec

Solidity razvijalec

Ridango

Ridango je globalna skupina za tehnologijo mobilnosti, ki se osredotoča na avtomatizirano zbiranje vozovnic (AFC), plačila (cEMV) in informacijske sisteme. Med svoje vrste vabijo full-stack razvijalca.

Plačilo: 3000 – 4500 EUR bruto

Full-stack razvijalec

RTV

V ekipo Javnega zavoda RTV Slovenija vabijo full-stack razvijalca informacijskih sistemov, ki pozna programske jezike, ima izkušnje v programiranju in bo razvijal sodoben sistem za podporno službo RTV.

Plačilo: 2900 – 4300 EUR bruto

Full-stack razvijalec

Projektni inženir specialist

SRC

SRC je podjetje, ki se ukvarja z učinkovitimi poslovnimi tehnologijami. Podjetjem in vladnim službam pomagajo izboljšati poslovanje na več področij. Njihova ekspertiza je gospodarstvo, zdravstvo in javna uprava, štejejo pa 330 strokovnjakov. Se jim bi pridružil?

C# razvijalec

Visionect

Glavna razvojna in tržna aduta podjetja Visionect sta inovativna, tehnološko dovršena in na trgu preizkušena platforma, ki poganja delovanje interaktivnih brezžičnih digitalnih prikazovalnikov na osnovi e-papirja, ter lastni produkti oziroma dlančniki, ki temeljijo na tej platformi, kot sta denimo Geoffrey za uporabo v gostinstvu ali Joan, ki se uporablja za rezervacijo prostora in označevanje zasedenosti v sejnih in konferenčnih sobah.

Bruto plača: 2600 – 3300 EUR

Tehnični vodja projektov

Kot vidiš, te v maju čakajo nekatere zanimive zaposlitve v programiranju! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnikeAktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Za tiste, ki ne veste, ali je programiranje za vas ali ne – Pridružite se nam na tečaju Python za začetnike! Primerno za vse, ki se želijo spoznati z back-endom, podatkovnim inženiringom, SQL-om, razvojem mobilnih aplikacij … Ne pa toliko s samimi spletnimi stranmi.

Če pa vas zanima grajenje lastne spletne strani in spletno razvijanje – 28. 5. pričnemo z bestsellerjem Web Development 1 (499 EUR, 36 ur). Trimesečni tečaj programiranja vam bo ponudil konkretne temelje, ki vam bodo v pomoč pri programiranju spletnih strani. Programiramo v Pythonu, spoznavamo pa se z front-endom in back-endom.

Ne pozabi spremljati platform, kot so Moje delo, Deloglasnik, CareerJet, Linkedin job offers in Facebook skupino Slovenski developerji.

Nadaljuj z branjem