Prijavi se na najbolj priljubljen tečaj: WEB DEVELOPMENT 1.
Poglej več

Zaposlitve v programiranju: maj 2023

Nove zaposlitve v programiranju v mesecu maju 2023! Na voljo je kar nekaj zanimivih ponudb, zato ti predlagamo, da poskrolaš čez naš blog zapis in vidiš, ali so na voljo kakšne kul zaposlitve v programiranju!

Hepra

Hepra je podjetje s 17-letno tradicijo, ki se ukvarja z razvojem programske opreme in izdelavo mobilnih aplikacij za križarke oziroma potniške ladje. Med svoje vrste vabijo .NET programerje/ke. Delovno mesto je v Kranju, a je delovnik in mesto dela fleksibilno.

Plačilo: 2600 – 4200 EUR bruto

Programer/ka spletnih .NET aplikacij

Actual I.T.

Podjetje Actual I.T. se ukvarja s sodobnimi IT rešitvami za različna podjetja. Med svoje vrste vabijo DevOps inženirja/ko.

Plačilo: 2800 EUR bruto

DevOps inženir/ka

IT class

IT class so svetovalci, specializirani za iskanje in selekcijo strokovnjakov in vodstvenih kadrov s področja IT v Sloveniji in JV Evropi. Preverjen selekcijski postopek jim omogoča, da pravega sodelavca pripišejo pravemu naročniku. Full stack developer delovno mesto je namenjeno Švicarskemu podjetju, ki bi znotraj delovnega mesta vzdrževal in razvijal visokotehnološke rešitve za monitoring finančnih transakcij, preprečevanje pranja denarja in preverjanje identitete.

Plačilo: 3300 – 4600 EUR bruto

Full stack developer

BlueOcean

BlueOcean Gaming od leta 2010 razvija programsko opremo za spletne igralnice. Trenutno ekipa šteje 60 sodelavcev, radi bi pa zaposlili nekaj mid / senior developerjev, da svojim strankam omogočijo nove funkcionalnosti. Med svoje vrste vabijo PHP programerje ter front end in back end programerje.

Plačilo: 2400 – 4600 EUR bruto

PHP programer/ka

Front end programer/ka

Back end programer/ka

Tretton37

Tretton37 je visokotehnološko švedsko podjetje, ki je svoje poslovalnice v Sloveniji odprlo leta 2018. V mednarodnem okolju jih šteje več kot 300 posameznikov, ki kreirajo visokokvalitetno programsko opremo za različne naročnike. Med svoje vrste vabijo front end inženirja in back end inženirja.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

Front end JavaScript inženir

Back end inženir

Perutnina Ptuj

Skupina Perutnina Ptuj k skupnemu ustvarjanju vabi novo sodelavko ali sodelavca na področju informatike na lokaciji Ptuj. 

Programer informacijskega sistema

SRC

SRC je IT podjetje, ki digitalno transformira korporacije, finančne institucije in javno upravo. Med svoje vrste vabijo razvojnega inženirja za programski jezik Java.

Razvojni inženir (Java)

Tukaj pa je na voljo še več delovnih mest za SRC.

Kupi.si

Podjetje z 20-letno tradicijo na področju spletnega razvijanja med svoje vrste vabi več programerjev/programerk, za več informacij so opisi delovnih mest na njihovi spletni strani.

Plačilo: 3800 – 6000 EUR bruto

Senior android inženir

Senior iOS inženir

Senior produktni oblikovalec

Spletni razvijalec (Angular, React, VueJS, Svelte)

Nanizali smo nekaj najnovejših zaposlitev v programiranju. Več lahko preveriš tudi na spletnih straneh Moje delo, Slotech in Facebook skupini Slovenski developerji, kjer so najbolj relevantni in podrobni opisi. Te zanima tečaj programiranja, da boš lahko kos vsem zgornjim delovnim mestom? Potem preveri naše tečaje Smartninja.

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: september 2023

  Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa…
 • Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

  Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta!…
 • Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

  Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš? Monolit Monolit…
 • Učenje programiranja: doma ali na univerzi?

  V zadnjih letih se je programiranje in spletno razvijanje uveljavilo kot ena najbolj zaželenih veščin na trgu dela. Z naraščajočim povpraševanjem po programerjih se postavlja vprašanje, ali je bolje programiranje…