Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Pričnemo kmalu: Programiranje za začetnike
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: maj 2022

Tokrat te v blog zapisu čakajo kul zaposlitve v programiranju. Razvijalce in specialiste na IT področju iščejo velika imena v slovenski industriji. Preveri trenutno razpisane razpise za delo!

Gorenje

Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Nedavno se je priključil mednarodni skupini Hisense, ki razvija, proizvaja in prodaja tehnološko napredne aparate na trgu. Med svoje vrste vabijo razvojnega inženirja.

Razvojni inženir

NLB, Nova ljubljanska banka

Nova ljubljanska banka kot vodilna banka v Sloveniji tokrat zaposluje kar tri programerje, inženirje ali razvijalce. Poglej si, kaj te čaka, če se odločiš za službo v NLB.

Samostojni razvijalec programske opreme

Cloud sistemski inženir

Samostojni analitik informacijskih sistemov

Bird Buddy Studio

Bird Buddy je podjetje, ki je svoje delovanje začelo na Kickstarterju (1% vseh crowdfunding projektov). Gre za pametno krmilnico za ptice, ki na telefonu obvesti o pernatih obiskovalcih, posname njihove fotografije in jih organizira v zbirko. V svoje vrste startup vabi 2 razvijalca.

React Native Developer
Front-End Developer

Adecco

Adecco H.R. je podjetje, ki se ukvarja s kadrovskim svetovanjem in zaposlovanjem. Med svoje vrste mednarodno podjetje vabi več razvijalcev, zato boš zagotovo našel nekaj zase.

Java razvijalec

Senior frontend razvijalec

Senior C++ razvijalec

Mobile razvijalec

Krka

Krka je vodilno generično farmacevtsko podjetje, locirano v Novem mestu. Vseeno ne skrbi, podjetje išče strokovnjaka v marketinških aplikacijah in analitiki, ki bi delal v Ljubljani. Naloga zaposlenega je zagotavljanje delovanja marketinških aplikacij, vodenje projektnih skupin za pripravo in uvajanje novih aplikacij, testiranje in nadgradnja sistemov in večjih spremembah posameznih procesov in podobno.

Informatik v marketinških aplikacijah in analitiki

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije, vodilni slovenski ponudnik IKT rešitev, išče strokovnjake na področju razvoja IT-programske opreme. Delo obsega programiranje v Javi in Java EE okolju, konfiguracijo okolij, pripravo tehničnih specifikacij, sodelovanje pri IT projektih in še mnogo več.

Razvijalec Java programske opreme

Nadaljuj z branjem

 • Rezultati ankete! Plače slovenskih programerjev v 2023

  Kot že vrsto let do sedaj, je tudi letos programer Miha Medven izvedel svojo tradicionalno anketo med slovenskimi programerkami in programerji, kjer je ugotovil kar nekaj zanimivih stvari. V ospredju…
 • Zaposlitve v programiranju: november 2023

  Pa smo vstopili v november! Mesec ni znan le po barvitih jesenskih listih, ampak tudi kot čas, ko se odprejo nove priložnosti za tiste, ki si želijo zgraditi kariero v…
 • Nočne more programerjev – 6 strašljivih situacij

  Nekje med vrsticami kode, naprednimi algoritmi in velikimi količinami popite kave se skrivajo prave nočne more programerjev. Čeprav se morda zdijo trdni in neustrašni, se vsi skrivajo pred nečim, kar…
 • Programiranje iger za mlade: 5 razlogov, zakaj

  Programiranje iger je dober začetek, da mlade vpeljete v svet programiranja - ne le, da je zabavno in interaktivno, pač pa tudi poučno! V digitalnem svetu so kompetence programiranja postale…