Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Najbolj prodajan tečaj programiranja: WEB DEVELOPMENT 1. Pričetek 21. maja!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: maj 2022

Tokrat te v blog zapisu čakajo kul zaposlitve v programiranju. Razvijalce in specialiste na IT področju iščejo velika imena v slovenski industriji. Preveri trenutno razpisane razpise za delo!

Gorenje

Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Nedavno se je priključil mednarodni skupini Hisense, ki razvija, proizvaja in prodaja tehnološko napredne aparate na trgu. Med svoje vrste vabijo razvojnega inženirja.

Razvojni inženir

NLB, Nova ljubljanska banka

Nova ljubljanska banka kot vodilna banka v Sloveniji tokrat zaposluje kar tri programerje, inženirje ali razvijalce. Poglej si, kaj te čaka, če se odločiš za službo v NLB.

Samostojni razvijalec programske opreme

Cloud sistemski inženir

Samostojni analitik informacijskih sistemov

Bird Buddy Studio

Bird Buddy je podjetje, ki je svoje delovanje začelo na Kickstarterju (1% vseh crowdfunding projektov). Gre za pametno krmilnico za ptice, ki na telefonu obvesti o pernatih obiskovalcih, posname njihove fotografije in jih organizira v zbirko. V svoje vrste startup vabi 2 razvijalca.

React Native Developer
Front-End Developer

Adecco

Adecco H.R. je podjetje, ki se ukvarja s kadrovskim svetovanjem in zaposlovanjem. Med svoje vrste mednarodno podjetje vabi več razvijalcev, zato boš zagotovo našel nekaj zase.

Java razvijalec

Senior frontend razvijalec

Senior C++ razvijalec

Mobile razvijalec

Krka

Krka je vodilno generično farmacevtsko podjetje, locirano v Novem mestu. Vseeno ne skrbi, podjetje išče strokovnjaka v marketinških aplikacijah in analitiki, ki bi delal v Ljubljani. Naloga zaposlenega je zagotavljanje delovanja marketinških aplikacij, vodenje projektnih skupin za pripravo in uvajanje novih aplikacij, testiranje in nadgradnja sistemov in večjih spremembah posameznih procesov in podobno.

Informatik v marketinških aplikacijah in analitiki

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije, vodilni slovenski ponudnik IKT rešitev, išče strokovnjake na področju razvoja IT-programske opreme. Delo obsega programiranje v Javi in Java EE okolju, konfiguracijo okolij, pripravo tehničnih specifikacij, sodelovanje pri IT projektih in še mnogo več.

Razvijalec Java programske opreme

Nadaljuj z branjem