Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju – junij 2024

Pripravili smo listo zaposlitev v mesecu juniju. Všeč nam je, da vidimo različne profile zaposlitev in tudi različne nivoje vstopne zaposlitve, kar pomeni, da je veliko priložnosti za novopečene programerje. V kolikor tvoje sanjske službe ni na seznamu, ne odlašaj in kar napiši bodočemu delodajalcu spremno pismo in povezavo do GitHub profila. 🙂 Veselo branje!

4see

Podjetje, ki se ukvarja s podrobno analitiko nepremičnin. Razvoj generativne umetne inteligence. Med svoje vrste vabijo Python razvijalca. Preveri objavo na Linkedinu!

Plačilo: 4500 – 6500 EUR bruto

Python razvijalec

Blocksi SAS-Podružnica Maribor4

Podjetje Blocksi, Inc. je bilo ustanovljeno 2011 s sedežem v Palo Altu v Kaliforniji. Podjetje zagotavlja trgu Education K12 sistema za filtriranje vsebin v cloudu in nadzor zaslona v učilnicah z analizo vsebine Big Data za Chromebooke (GSuite) ter Windows OS naprave. Med svoje vrste vabijo full-stack developerja.

Plačilo: 3000 EUR – 5000 EUR bruto

Senior full-stack razvijalec

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Plačilo: po dogovoru

Sistemski inženir – pripravnik

–> Preveri ostala delovna mesta

Dewesoft Monitoring

Hčerinsko podjetje Dewesofta, ki se ukvarja z razvojem modernih merilnih naprav za vse vrste industrij. Fokus delovnega mesta je delo na projektih vetrnih elektrarn in infrastrukture. Poglejte več na spodnjih povezavah, iščejo kar nekaj različnih razvijalcev in drugačnih programerjev.

Plačilo: 2500 – 3500 EUR bruto

Aplikacijski inženir

–> Preveri ostala delovna mesta

Kaldi

Kaldi je agencija, ki pomaga uveljavljenim in zagonskim podjetjem na področju oblikovanja ter razvoja spletnih in mobilnih aplikacij in tehnično zahtevnih zalednih sistemov.

Plačilo: 2500 EUR bruto dalje

iOS razvijalec

Sportradar

Sportradar podjetje išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili Computer Vision Tribeu. Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu.

Plačilo: 3000 – 6000 EUR bruto + stimulacija

Analitik zagotavljanja varnosti

–> Preveri ostala delovna mesta

Kot vidiš, te v maju čakajo nekatere zanimive zaposlitve v programiranju! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnikeAktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Za tiste, ki ne veste, ali je programiranje za vas ali ne – Pridružite se nam na enotedenskem tečaju Uvod v HTML in CSS! Primerno za vse, ki se želijo spoznati s svetom programiranja na dostopen način!

Če pa vas zanima grajenje lastne spletne strani in spletno razvijanje – konec poletja, 27. 8., pričnemo z bestsellerjem Web Development 1 (499 EUR, 36 ur). Trimesečni tečaj programiranja vam bo ponudil konkretne temelje, ki vam bodo v pomoč pri programiranju spletnih strani. Programiramo v Pythonu, spoznavamo pa se z front-endom in back-endom.

Ne pozabi spremljati platform, kot so Moje delo, Deloglasnik, CareerJet, Linkedin job offers in Facebook skupino Slovenski developerji.

Nadaljuj z branjem