Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Najbolj prodajan tečaj programiranja: WEB DEVELOPMENT 1. Pričetek 28. maja!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: junij 2023

Nove zaposlitve v programiranju v mesecu juniju 2023! Ali te zanima, kakšno zaposlitev lahko dobi programer in koliko je plačni razpon? Na kup smo zbrali nekaj najbolj zanimivih in dobro plačanih služb v programiranju, ki te bodo morda prepričale v učenje programiranja, ali pa (upamo 🙂 ti pomagale k menjavi službe!

Dotcom

Dotcom v Sežani deluje od leta 2008 in predstavlja skupek tehnoloških entuziastov, ki programirajo pametne in inovativne rešitve. Delujejo predvsem na področjih javne uprave, zdravstva in prehrambne industrije. Delovno mesto je na voljo tudi remote, tako da lokacija ni problematična!

Plačilo: 2500 – 3000 EUR bruto

Java programer

.NET razvijalec

Stöcklin

Stöcklin se ukvarja z inovativnimi rešitvami na področju skladiščne logistike, ki je prilagojena strankam. Mednarodno Švicarsko podjetje je v Ljubljani ustanovilo programsko kompetenčni center Vzhod. Ekipa išče nove programerje, ki bodo pomagali zagotavljati IT rešitve.

Plačilo: ni znano, zagotavljajo pa 25+ dni dopusta, 13. plačo in maksimalno izplačilo malice

Frontend programer

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Plačilo: 2500 EUR naprej

Software engineer intern – študentsko delo

Podatkovni inženir

Engineering manager

Lead software razvijalec

Software razvijalec

Tinex

Podjetje Tinex v Šenčurju išče back-end in front-end programerja.

Plačilo: 1400 – 4600 EUR bruto

Back-end in front-end programer

Parsek

Parsek je podjetje, ki oblikuje in razvija uporabniku prijazne rešitve, vezane na inovativne tehnološke sisteme v zdravstvu. Med svoje vrste vabijo več različnih profilov, najbolj aktualna sta Microsoft svetovalec in eHealth svetovalec.

Plačilo: 1400-1700 EUR

Microsoft consultant

eHealth consultant

Sportradar

Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu. Sportradar podjetje išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili Production Tribeu.

Plačilo: 2500 – 6000 EUR bruto + stimulacija

Spletni razvijalec

Senior spletni razvijalec

Vodja ekipe spletnih razvijalcev

Full-stack razvijalec

Administrator podatkovnih baz

Senior QA inženir

Glavni arhitekt

Rekrutech

Podjetje Rekrutech že od leta 1999 deluje na projektih razvoja programske opreme po naročilu in načrtovanja informacijskih sistemov. Projekti na katerih delajo, zahtevajo veliko mero tehničnega in poslovnega znanja ter ustrezne veščine projektnega vodenja. Med svoje vrste iščejo posameznike, ki bi se pridružili razvoju kakovostne programske opreme.

Plačilo: 2300 – 5000 EUR bruto

Junior software inženir

Team lead razvijalec

Nightwatch

Nightwatch je bil zgrajen za pomoč podjetjem pri spremljanju njihovih prizadevanj za SEO. Med svoje vrste vabijo več programerjev.

Plačilo: 2500 – 4000 EUR (4-urni delovnik)

DevOps inženir

Frontend inženir

Backend inženir

BISOL Energija

Si želiš biti del mlade, sposobne ekipe programerjev/matematikov in delati v stabilnem finančnem okolju pod vodstvom uveljavljenih podjetnikov? BISOL vabi, da skupaj z njimi soustvarjaš prihodnost energetike in oblikuješ inovativne rešitve, ki bodo vplivale na naš vsakdan. Med svoje vrste vabijo razvijalca z znanjem SQL in Python. Kontaktiraš jih lahko tukaj: info@bisol-energija.si.

Plačilo: 2000 – 4000 EUR bruto

Nanizali smo nekaj najnovejših zaposlitev v programiranju. Več lahko preveriš tudi na spletnih straneh Moje deloSlotech in Facebook skupini Slovenski developerji, kjer so najbolj relevantni in podrobni opisi. Te zanima tečaj programiranja, da boš lahko kos vsem zgornjim delovnim mestom? Potem preveri naše tečaje Smartninja.

Nadaljuj z branjem