Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Pričnemo kmalu: Programiranje za začetnike
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: junij 2022

V tokratnem blog zapisu o zaposlitvah te čakajo nova delovna mesta na področju programiranja in ostalih IT služb. Preveri trenutno razpisane razpise za delo!

3fs

3FS je nišno svetovalno podjetje, katerega glavna dejavnost je tehnično svetovanje podjetjem na najvišji ravni, na primer preveritev obstoječih tehničnih in poslovno-tehničnih rešitev ter njihova izvedba. Med svoje vrste vabijo dva backend programerja.

d.labs

D.labs je podjetje, ki se zagotavlja podporo ustanoviteljem zagonskih podjetij v zgodnji fazi razvoja njihovega izdelka in pridobivanja strank. Njihov digitalni pristop poslovanja odpira možnosti za več služb na področju programiranja.

Inotherm

Dekra je agencija za posredovanje pri zaposlovanju in za svojega naročnika Inotherm iščejo strokovnega sodelavca na področju informatike. Inotherm je eno izmed najhitrejše rastočih podjetij v Sloveniji in nudi izvrstne pogoje za delo in razvoj.

Agiledrop

Agiledrop deluje na globalnem trgu, kjer za velike blagovne znamke in pomembne organizacije razvija napredna spletna mesta, aplikacije in trgovine. Hitro rastoča ekipa išče HTML/CSS razvijalce.

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije, vodilni slovenski ponudnik IKT rešitev, išče strokovnjake na področju razvoja IT-programske opreme. Delo obsega programiranje v Javi in Java EE okolju, konfiguracijo okolij, pripravo tehničnih specifikacij, sodelovanje pri IT projektih in še mnogo več.

Httpool

Httpool je največji globalni partner večjih medijskih platform, ki podpira rast in spodbuja poslovne rezultate za oglaševalce na več kot 30 trgih v Evropi in Aziji.

Hooray studios – Mali junaki

Hooray studios je uspešno slovensko podjetje, ki je v zadnjih letih zraslo v višave. S svojimi personaliziranimi pravljicami za otroke in odrasle se širijo na globalni trg in iščejo okrepitve na področju programiranja.

Sportradar

Sportradar podjetje išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili Computer Vision Tribeu. Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu.

Outfit 7

Outfit 7 je hitro rastoče in uspešno podjetje, ki se ukvarja z razvijanjem iger, najbolj ga verjetno poznate, ker je podjetje razvilo mobilno aplikacijo Talking Tom. Podjetje vabi navdušence nad učenjem novih tehnologij in veščin.

Inštitut Jožef Stefan

v ekipo vrhunskih znanstvenikov in mednarodno uveljavljenih raziskovalcev vabi Inštitut Jožef Stefan novega člana, da zasede delovno mesto asistenta raziskovalca.

Wuhu, junija bo luštno! Če si pripravljen na nove izzive na kariernem področju, te čaka nešteto novih priložnosti. Zgoraj smo našteli le peščico nam najljubših. Srečno!

Nadaljuj z branjem

 • Rezultati ankete! Plače slovenskih programerjev v 2023

  Kot že vrsto let do sedaj, je tudi letos programer Miha Medven izvedel svojo tradicionalno anketo med slovenskimi programerkami in programerji, kjer je ugotovil kar nekaj zanimivih stvari. V ospredju…
 • Zaposlitve v programiranju: november 2023

  Pa smo vstopili v november! Mesec ni znan le po barvitih jesenskih listih, ampak tudi kot čas, ko se odprejo nove priložnosti za tiste, ki si želijo zgraditi kariero v…
 • Nočne more programerjev – 6 strašljivih situacij

  Nekje med vrsticami kode, naprednimi algoritmi in velikimi količinami popite kave se skrivajo prave nočne more programerjev. Čeprav se morda zdijo trdni in neustrašni, se vsi skrivajo pred nečim, kar…
 • Programiranje iger za mlade: 5 razlogov, zakaj

  Programiranje iger je dober začetek, da mlade vpeljete v svet programiranja - ne le, da je zabavno in interaktivno, pač pa tudi poučno! V digitalnem svetu so kompetence programiranja postale…