Prijavi se na najbolj priljubljen tečaj: WEB DEVELOPMENT 1.
Poglej več

Zaposlitve v programiranju: julij 2023

Poletne zaposlitve v programiranju so na obzorju! 🌴 Poletje je tu in s tem priložnost za svež začetek in nove karierne priložnosti. Ali se sprašuješ, kakšne službe čakajo na programerje? Pobrskali smo za nekaj najbolj zanimivih in odlično plačanih opcij za službe v programiranju! P.S. Dodani so plačni razponi.

Visionect

Glavna razvojna in tržna aduta podjetja Visionect sta inovativna, tehnološko dovršena in na trgu preizkušena platforma, ki poganja delovanje interaktivnih brezžičnih digitalnih prikazovalnikov na osnovi e-papirja, ter lastni produkti oziroma dlančniki, ki temeljijo na tej platformi. Med svoje vrste vabijo fullstack inženirja.

Plačilo: 2500 – 3000 EUR bruto

Full-stack inženir

Codingmonkeys

Codingmonkeys podjetje s sedežem v Mariboru ponuja delovno mesto za novega sodelavca, ki bi prevzel pozicijo .NET fullstack razvijalca. Podjetje je remote-first, zato ti lokacija ne bo predstavljala težave. Podjetje ponuja software rešitve za lažje poslovanje.

Plačilo: 2500 – 4000 EUR bruto

.NET Fullstack razvijalec

MAZARS – pripravništvo

Mazars Slovenija, mednarodno revizijsko podjetje, v svojem oddelku IT revizij ponuja 2 pripravniški mesti. Pripravnika/ci ne potrebujejo nobenega predhodnega znanja ali izkušenj iz področja, le željo po učenju in napredovanju v tem poklicu. Med plačanim pripravništvom vas bodo naučili vse, kar morate znati in vedeti, da lahko uspešno napredujete.

Plačilo: 1300 EUR bruto

Analitik pripravnik

Omega consult

Omega consult je slovensko podjetje, ki se z IT rešitvami ukvarja že 30 let. Razvijajo programsko opremo in informacijske sisteme. Med svoje vrste vabijo samoiniciativnega posameznika z osnovnim poznavanjem Jave, Angularja in SQL-a. Delovno mesto je primerno za junior razvijalce (cca. 1 leto delovnih izkušenj).

Plačilo: 2500 EUR bruto

Full-stack developer

Bunny.net

Bunny.net je hitrorastoče podjetje, ki se ukvarja s storitvami CDN, Edge Storage in Optimisation Services. Bunny sodeluje s številnimi velikimi podjetji, kot so Hyundai, TLC, Optinmonster in številni drugi. Med svoje vrste vabijo veliko programerjev oz. developerjev. Kateremu profilu ustrezaš?

Plačilo: od 3000 EUR bruto naprej

Senior frontend inženir

MESI

MESI je tehnološko podjetje, ki se ukvarja z rešitvami na področju zdravstva. Njihove naprave pomagajo zaposlenim v medicini in v zdravstvu. Med svoje vrste vabijo več razvijalcev!

Plačilo: od 2500 EUR bruto naprej

Razvijalec vgradnih sistemov

.NET Razvijalec programske opreme

.NET Backend razvijalec programske opreme

Rekrutech

Podjetje Rekrutech že od leta 1999 deluje na projektih razvoja programske opreme po naročilu in načrtovanja informacijskih sistemov. Projekti na katerih delajo, zahtevajo veliko mero tehničnega in poslovnega znanja ter ustrezne veščine projektnega vodenja. Med svoje vrste iščejo posameznike, ki bi se pridružili razvoju kakovostne programske opreme.

Plačilo: 5800 EUR bruto

Mid/senior fullstack – backend razvijalec

Arctur

Novogoriško IT podjetje Arctur med svoje vrste vabi Java programerja in frontend razvijalca (web developerja). Njihove rešitve predstavljajo predvsem IT rešitve, ki zagotavljajo pozitivne učinke in spreminjajo življenja na boljše. Pošlji življenjepis in prijavo na kadri@arctur.si.

Plačilo: od 2000 EUR bruto naprej

Java developer

Frontend razvijalec (web developer)

GOCrypto

Podjetje GoCrypto gradi plačilne aplikacije naslednje generacije, ki izkoriščajo moč blockchain tehnologije. Če te zanima kriptosvet, pocukaj podjetje za rokav in preveri, kaj iščejo na spodnjih povezavah zaposlitvenega oglasa!

Plačilo: 2100 – 4200 EUR bruto

QA inženir

DevOps inženir

Android razvijalec

Nanizali smo nekaj najnovejših zaposlitev v programiranju. Več lahko preveriš tudi na spletnih straneh Moje deloSlotech in Facebook skupini Slovenski developerji, kjer so najbolj relevantni in podrobni opisi. Te zanima tečaj programiranja, da boš lahko kos vsem zgornjim delovnim mestom? Potem preveri naše tečaje Smartninja.

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: september 2023

  Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa…
 • Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

  Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta!…
 • Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

  Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš? Monolit Monolit…
 • Učenje programiranja: doma ali na univerzi?

  V zadnjih letih se je programiranje in spletno razvijanje uveljavilo kot ena najbolj zaželenih veščin na trgu dela. Z naraščajočim povpraševanjem po programerjih se postavlja vprašanje, ali je bolje programiranje…