Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: julij 2022

Preveri trenutno razpisane oglase za delo na področju programiranja, IT-ja in ostalih developerskih služb.

Hooray studios – Mali junaki

Hooray studios je uspešno slovensko podjetje, ki je v zadnjih letih zraslo v višave. S svojimi personaliziranimi pravljicami za otroke in odrasle se širijo na globalni trg in iščejo okrepitve na področju programiranja.

Butan plin

Butan plin je vodilni distributer utekočinjenega naftnega plina v Sloveniji, ki svoje poslovanje vse bolj razširja tudi na ponudbo alternativnih energetskih rešitev. V svoje vrste vabijo sistemskega inženirja, ki ga zanima sistemska integracija, tehnologija spletnih in aplikacijskih strežnikov in upravljanja IT infrastrukture.

Outfit 7

Outfit 7 je hitro rastoče in uspešno podjetje, ki se ukvarja z razvijanjem iger, najbolj ga verjetno poznate, ker je podjetje razvilo mobilno aplikacijo Talking Tom. Podjetje vabi navdušence nad učenjem novih tehnologij in veščin.

Iskra

Iskra je globalno priznan ponudnik inteligentnih industrijskih rešitev in vrhunskih elektro-tehničnih izdelkov in išče okrepitve na področju spletnega razvijanja.

Modri planet

Modri planet je uspešen slovenski startup, ki je razvil celovit sistem za zbiranje geoprostorskih informacij iz zraka in njihovo analizo ter pretvorbo v natančne 3D modele. Ekipa išče full stack developerja.

Sportradar

Sportradar podjetje išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili Computer Vision Tribeu. Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu.

Spar

Spar je vodilni živilski in neživilski trgovec v Sloveniji. V Spar upravo vabijo računalniškega programerja, več o specifikacijah pa si preberi na spodnji povezavi.

Wuhu, koliko kakovostnih delovnih mest! Če si pripravljen na nove izzive na kariernem področju, te čaka nešteto novih priložnosti. Zgoraj smo našteli le peščico nam najljubših. Srečno!

Nadaljuj z branjem