Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: februar 2024

Spet nas čaka polno zaposlitvenih priložnosti za programerje in tiste, ki bi to želeli biti! Naj bo februar mesec ljubezni … do kode! Izkoristi svežino in motivacijo in poglej, kaj si obetajo zaposlitve v programiranju v mesecu februarju. Na voljo več zaposlitev, ki iščejo profil programerja, spletnega razvijalca ali začetnika. Če ne najdeš idealnega delovnega mesta, preveri platforme, kot so Slovenski developerji, Moje delo, Deloglasnik, CareerJet in Linkedin objave.

Boerse Stuttgart Digital (ex. Sowa labs)

Podjetje razvija aplikacijo za trgovanje s kriptovalutami – BISON. Odprtih je več pozicij, bodoči programerji pa se bodo pridružili ekipi 40+ inženirjev.

Plačilo: 4000 EUR bruto mid pozicija, 5000 EUR bruto senior pozicija

Backend developer

QA Automation Engineer

QA engineer

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Bruto plača: 2600EUR+

Junior QA inženir

Direct4me

Direct4.me je slovensko podjetje, ki se ukvarja z reševanjem izzivov v procesu dostave paketov. Njihova tehnološka rešitev, sestavljena iz paketnikov in paketomatov, omogoča učinkovito dostavo, pošiljanje ter izmenjavo paketov na različnih lokacijah, vključno s javnimi prostori, domovi, skupnostmi, knjižnicami, click&collect točkah in podobno. Ključni del njihove rešitve je IT platforma, ki podpira različne scenarije uporabe in omogoča integracijo s partnerji po vsem svetu. Med svoje vrste kličejo senior Android razvijalca in senior quality assurance inženirja.

Plačilo: od 3000 EUR+ bruto

Senior/Lead Android razvijalec – pošlji CV in povpraševanje na jobs@direct4.me.

Senior Quality assurance inženir – pošlji CV in povpraševanje na jobs@direct4.me.

KMAG – Kia Motors Automobile Group

Družba KMAG med svoje vrste vabi urednika spletnih strani. Preveri, če ustrezaš profilu!

Urednik spletnih strani – razvijalec

Moio aplikacija

Malce drugačna oblika sodelovanja – startup Moio gradi aplikacijo za UI designerje z no-code logičnim enginom. Aplikacija je namenjena produktnim vodjam in oblikovalcem UX in UI. Med svoje vrste kličejo produktnega inženirja, ki bi zaenkrat sodeloval part-time ali full-time s plačilom na uro.

Plačilo: 35 EUR na uro

Senior produktni inženir

Parsek

Parsek je podjetje, ki oblikuje in razvija uporabniku prijazne rešitve, vezane na inovativne tehnološke sisteme v zdravstvu. Med svoje vrste vabijo Network inženirja.

Plačilo: 2000 EUR+ bruto

Network engineer

Sportradar

Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu. Podjetje išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili njihovi ekipi.

Plačilo:

DevSecOps inženir

Senior backend inženir

Backend inženir

SRC infonet

SRC je IT podjetje, ki digitalno transformira korporacije, finančne institucije in javno upravo. Med svoje vrste vabijo rveč profilov programerjev in inženirjev! Preveri.

Java razvojni inženir

Razvijalec mobilnih aplikacij

Administrator podatkovnih baz

Microsoft inženir

Termoshop

Termo Shop je slovensko podjetje, ki se s proizvodnjo, montažo in razvojem toplotnih črpalk ukvarja že 30 let. Med svoje vrste kličejo študenta full-stack developerja.

Plačilo: 10 EUR na uro

Full stack developer – študent

Tretton37

Tretton37 je visokotehnološko švedsko podjetje, ki je svoje poslovalnice v Sloveniji odprlo leta 2018. V mednarodnem okolju jih šteje več kot 300 posameznikov, ki kreirajo visokokvalitetno programsko opremo za različne naročnike. Med svoje vrste vabijo front end inženirja in back end inženirja.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

Fullstack JavaScript inženir

Kot vidiš, te v februarju čakajo nekatere zanimive zaposlitve v programiranju! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Kmalu pričnemo z bestsellerjem Web Development 1 (499 EUR, 36 ur). Trimesečni tečaj programiranja ti bo ponudil konkretne temelje, ki ti bodo v pomoč pri programiranju. Pričnemo v 27. februarja!

Nadaljuj z branjem