Prijavi se na najbolj priljubljen tečaj: WEB DEVELOPMENT 1.
Poglej več

Zaposlitve v programiranju: februar 2023

Ali te zanimajo trenutno razpisani oglasi za delo na področju programiranja in IT-ja? Preveri naš blog zapis, kjer te čaka nekaj odličnih predlogov za zaposlitve v programiranju!

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Software developer (mid/senior)

Team Lead / DevOps

QA Intern (junior)

Algoritmik

Algoritmik je podjetje, specializirano za ekstrakcijo in razvrstitev podatkov v standardizirano elektronsko obliko s pomočjo uporabe umetne inteligence. Med svoje vrste vabijo back-end inženirja.

Backend Inženir (senior)

GateHub

GateHub je kriptodenarnica za Bitcoin, Ethereum, Ripple in druge kriptovalute. Poleg tega je tudi platforma za trgovanje, ki sprejema flat valute in jo uporabljajo predvsem začetniki. Med svoje vrste vabijo različne programerje, večinoma mid/senior izkušenj.

Backend inženir (mid)

Backend inženir (senior)

SysOps (mid)

SysOps (senior)

Krka

Krka je vodilno generično farmacevtsko podjetje, locirano v Novem mestu. Naloga zaposlenega je sodelovanje pri načrtovanju procesov v oskrbovalni verigi v Sloveniji in odvisnih družbah v tujini, analiziranje novih zahtev, pripravljanje tehničnih rešitev in podobno. Več o delovnem mestu pa na povezavi spodaj!

Samostojni informatik v IT podpori

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije, vodilni slovenski ponudnik IKT rešitev, išče kar dva strokovnjaka na področju IT-ja: DevOps inženirja (Python, Java, Node.js) in strokovnega sodelovanca v nabavi za IKT področje.

DevOps inženir

Strokovni sodelavec v nabavi za IKT področje

Ajpes

Agencija republike slovenije za javnopravne evidence in storitve med svoje vrste vabi kar tri IT-jevce. Pazi, tukaj (na žalost) vse tri službe zahtevajo 6. ali 7. stopnjo izobrazbe IT izobrazbe, zato samouki ne pridejo v poštev za to delovno mesto.

Strokovnjak za informacijsko varnost

Razvojni inženir (senior)

Vodja oddelka za sistemsko podporo

Slovenske železnice

Slovenske železnice delajo na projektu “Vozni redi”, v svojo ekipo pa vabijo vodjo projektov, ki bi pomagal pri implementaciji informacijske podpore za projekt “Vozni redi”. Ne gre za programiranje, vendar je služba odlična za vodenje IT ekipe.

Vodja projekta

Časnik Večer

Časnik Večer med svoje zaposlene vabi full-stack developerja, ki bi pripomogel k razvoju internih in eksternih programskih rešitev v skladu z internimi smernicami (analiza, načrtovanje in programiranje), testiranju programskih rešitev, pripravi tehnične dokumentacije in podobno.

Full-stack Developer

SRC

Ljubljanski SRC je slovensko podjetje za učinkovite poslovne tehnologije, ki se ukvarja z optimizacijo poslovnih procesov na področju gospodarstva, zdravstva in javne uprave. Zaposlijo kar dva IT-jevca, preveri na povezavi spodaj.

Vodja projektov/produktni vodja

Razvojni inženir (Java)

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: september 2023

  Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa…
 • Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

  Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta!…
 • Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

  Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš? Monolit Monolit…
 • Učenje programiranja: doma ali na univerzi?

  V zadnjih letih se je programiranje in spletno razvijanje uveljavilo kot ena najbolj zaželenih veščin na trgu dela. Z naraščajočim povpraševanjem po programerjih se postavlja vprašanje, ali je bolje programiranje…