Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: december 2023

Čas je za zaposlitve v progrmairanju! December je mesec prazničnih lučk in toplih napitkov, poleg tega pa je izjemna priložnost za tiste, ki se radi ustavijo in pregledajo preteklo leto – kaj so bile male zmage, kje bi želeli izboljšav in česa bi se lotili v pričetku leta? Medtem, ko se koledar bliža koncu, pa so vrata novih zaposlitvenih priložnosti in stranskih projektov široko odprta! Vabljeni k branju novega blog zapisa “zaposlitve v programiranju: december 2023” in preverite, ali je tukaj za vas kakšna nova priložnost!

Luxonis

Pri Luxonisu so specializirani za izdelavo kamer za 3D zaznavanje, ki skrbijo za različne industrije, vključno z avtomobilsko industrijo, kmetijstvom, zdravstvenim varstvom in rešitvami za parkiranje. S spodnjimi delovnimi mesti bi delali za najnovejši projekt RobotHub, ki je sestavljen iz dveh delov — nadzor (upravljanje voznega parka, uvajanje aplikacij, obravnavanje dogodkov) in strojno učenje (usposabljanje, spremljanje in optimizacija modelov za vgrajene naprave).

Plačilo: cca 3000 – 6000 EUR bruto

Full-stack TS developer

Rust inženir

Linux inženir

QA inženir

NGEN

NGEN je razvojno naravnano podjetje, ki se osredotoča na inovacije v energetskem sektorju. Med svoje vrste vabijo inženirja za vgrajene sisteme. Preveri!

Plačilo: 3000 EUR bruto+

Mid/senior inženir za vgrajene sisteme

Apillon

Apillon je razvojna platforma Web3, ki vključuje nadzorno ploščo za razvijalce, končne točke API-ja za razvijalce in storitve, ki izkoriščajo zmogljivosti različnih parachainov Polkadot za delovanje na decentraliziran način. Njihov cilj je razvijalcem Web2 olajšati prehod v svet Web3 z zagotavljanjem storitev na visoki ravni, ki spominjajo na storitve Web2.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

Frontend inženir

DevOps arhitekt

Rekrutech

Podjetje Rekrutech že od leta 1999 deluje na projektih razvoja programske opreme po naročilu in načrtovanja informacijskih sistemov. Projekti na katerih delajo, zahtevajo veliko mero tehničnega in poslovnega znanja ter ustrezne veščine projektnega vodenja. Med svoje vrste iščejo posameznike, ki bi se pridružili razvoju kakovostne programske opreme.

Plačilo: 3000 – 4000 EUR bruto

Ročni QA inženir

Junior Java razvijalec

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Plačilo: 3000 – 6000 EUR bruto

Engineering manager

Software developer

Dodona analytics

Dodona je podjetje, ki omogoča hitrejše in učinkovitejše odločitve za industrijo eMobilnosti. Njihova platforma podpira podjetja, ki načrtujejo uvedbo omrežij za polnjenje električnih vozil, z zagotavljanjem odločitev, ki temeljijo na umetni inteligenci in podatkih. Med svoje vrste vabijo Python developerja.

Plačilo: 3500 EUR bruto +

Data engineer (Python)

Avant.Si – NEOSERV

Podjetje Avant.Si stoji za blagovno znamko NEOSERV, ki že 20 let ponuja spletno gostovanje, domene in druge spletne storitve. Med svoje vrste vabijo Linux sistemskega administratorja – enega mid/seniorja in enega juniorja, ki bosta prevzel del nalog in obveznosti.

Plačilo: 2200 EUR bruto +

Linux sistemski administrator (Junior)

Linux sistemski administrator

Netcetera

Netcetera morda poznate kot ex. Kamino. So developerji s področja fintecha s poudarkom na razvoju mobilnih aplikacij. Strokovnjaki Netcetera oblikujejo prihodnost plačil, bančništva, zdravstvene tehnologije in mobilnosti.

Plačilo: 4500 – 4600 EUR bruto

Senior Android developer

Kupi d.o.o.

Podjetje z 20-letno tradicijo na področju spletnega razvijanja med svoje vrste vabi več programerjev/programerk, za več informacij so opisi delovnih mest na njihovi spletni strani.

Plačilo: 5000 EUR bruto

Senior android developer

Ridango

Ridango je globalna skupina za tehnologijo mobilnosti, ki se osredotoča na avtomatizirano zbiranje vozovnic (AFC), plačila (cEMV) in informacijske sisteme. Med svoje vrste vabijo front-endovca.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

Software engineer

Hisense

Hisense Europe ima pod okriljem številne blagovne znamke, na naših tleh smo ga spoznali, ko je prevzel vodenje Gorenje. Med svoje vrste vabijo višjega razvijalca programske opreme.

Višji razvijalec programske opreme

Tako, če smo še kakšen dober job opportunity zgrešili, nas pocukaj za rokav in z veseljem ga objavimo! Kot vidiš, te čakajo kar zanimive zaposlitve v programiranju – in to vsak mesec! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Nadaljuj z branjem