Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš?

Monolit

Monolit podjetje od leta 1995 išče rešitve na področju sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Med svoje vrste vabijo programerja, ki bi se pridružil razvojni ekipi pri ustvarjanju zanimivih in dinamičnih rešitev na področju prostorske informatike in IoT sistemov.

Plačilo: 2800 EUR bruto

Software developer

Sloway

Sloway je podjetje, ki se ukvarja s spletnimi rešitvami. Novi sodelavec bo sodeloval pri izdelavi in implementaciji spletnih strani in spletnih trgovin v različne poslovne sisteme strank ter razvija nove module in nadgrajeval obstoječe. 

Plačilo: 2300 – 3200 EUR bruto

Razvijalec / izdelovalec spletnih strani in spletnih rešitev PHP, MySQL, CSS, HTML

Charter itinerary

Podjetje Charter Itinerary se ukvarja s programiranjem software-a, ki služi superyacht brokerjem za pošiljanje ponudb in yachting itinerarjev svojim strankam. Iščejo posameznika, ki bi delal na vseh nivojih njihove aplikacije.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto (na s.p.)

Javascript Developer

Mikrocop

Mikrocop je ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje. Ukvarjajo se z razvojem programske opreme, ki združuje zmogljivosti sistemov DMS, BPM in RMS.

Plačilo: Od 3000 EUR bruto dalje

QA inženir

Agencija101

Agencija 101 je kreativno strateška marketinška agencija. Ekipa išče mid level spletnega razvijalca, ki bi razvijal spletne strani, implementiral AI rešitve, postavljal kampanjske landinge in aktivacije.

Plačilo: 4000 EUR bruto

Mid-level web developer (prijava na info@agencija101.si)

Te zanimajo službe? Piši ponudnikom na zgornjih povezavah! Če te zanima kaj več o svetu programiranja, pa vabljeni na naše tečaje Smartinja.

Nadaljuj z branjem