Zaposlitve v programiranju: avgust 2022

Preveri trenutno razpisane oglase za delo na področju programiranja, IT-ja in ostalih developerskih služb. Tokrat smo nanizali pet najbolj odmevnih, na voljo pa jih je nekaj več kot 50.

Upravno sodišče Republike Slovenije

Te zanima, kako poteka delo programerja v javni upravi? Upravno sodišče Republike Slovenije med svoje vrste vabi programerja aplikacij.

Outbrain

Outbrain je ena največjih platform za priporočanje vsebine, ki navdušuje občinstvo s privlačnimi, prilagojenimi priporočili za vsebino, hkrati pa služi kot primarni partner za sodelovanje in platforma za digitalne medije. Podjetje išče izkušenega vodjo IT, ki bi se pridružil ekipi za informacijsko tehnologijo.

Sportradar

Sportradar podjetje (še vedno!) išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili Computer Vision Tribeu. Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu.

ORYX Gaming

ORYX Gaming je vodilni ponudnik programske opreme in storitev za iGaming industrijo. Produkti ORYX zajemajo iGaming Platformo, Casino igre, Live Dealer, Sportsbook in Loterijske rešitve. V svoje vrste vabijo vodjo tehničnih integracij!

Gorenjska banka

Gorenjska banka išče okrepitve na področju bančniške tehnologije.

Čaka te kar nekaj zanimivih delovnih mest! V primeru, da veš še za kakšno, nam javi na info@smartninja.si. Srečno pri iskanju odlične nove službe!

Nadaljuj z branjem

 • Odloči se za programiranje! 6 razlogov, zakaj

  Ali veš, da so programerji neverjetno radovedni ljudje? Prav to, da jih vedno zanima, kako stvari delujejo v zaledju (pa tudi njihova nenehna potreba po optimiziranju stvari) jih spodbuja h…
 • Intervju s tečajnikom: Učenje iz napak je najboljša lekcija!

  Lahko poletno branje na obzorju! Tokrat smo za rokav pocukali Anžeta, 26-letnega programerja začetnika, ki smo ga spoznali na trimesečnem tečaju Web Development 1. Anže dela v podjetju Escapebox, kjer…
 • Zaposlitve v programiranju: julij 2022

  Preveri trenutno razpisane oglase za delo na področju programiranja, IT-ja in ostalih developerskih služb. Hooray studios - Mali junaki Hooray studios je uspešno slovensko podjetje, ki je v zadnjih letih…
 • Vadba programiranja 101: 5 strani s programerskimi izzivi

  Pri učenju programiranja je reševanje izzivov in nalog odličen način za izboljšanje tvojih programerskih veščin. Reševanje različnih vrst izzivov in ugank ti lahko pomaga, da bolje rešuješ probleme, se naučiš…