Prijavi se na najbolj priljubljen tečaj: WEB DEVELOPMENT 1.
Poglej več

Zaposlitve v programiranju: avgust 2022

Preveri trenutno razpisane oglase za delo na področju programiranja, IT-ja in ostalih developerskih služb. Tokrat smo nanizali pet najbolj odmevnih, na voljo pa jih je nekaj več kot 50.

Upravno sodišče Republike Slovenije

Te zanima, kako poteka delo programerja v javni upravi? Upravno sodišče Republike Slovenije med svoje vrste vabi programerja aplikacij.

Outbrain

Outbrain je ena največjih platform za priporočanje vsebine, ki navdušuje občinstvo s privlačnimi, prilagojenimi priporočili za vsebino, hkrati pa služi kot primarni partner za sodelovanje in platforma za digitalne medije. Podjetje išče izkušenega vodjo IT, ki bi se pridružil ekipi za informacijsko tehnologijo.

Sportradar

Sportradar podjetje (še vedno!) išče več programerjev in računalniških inženirjev, ki bi se pridružili Computer Vision Tribeu. Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu.

ORYX Gaming

ORYX Gaming je vodilni ponudnik programske opreme in storitev za iGaming industrijo. Produkti ORYX zajemajo iGaming Platformo, Casino igre, Live Dealer, Sportsbook in Loterijske rešitve. V svoje vrste vabijo vodjo tehničnih integracij!

Gorenjska banka

Gorenjska banka išče okrepitve na področju bančniške tehnologije.

Čaka te kar nekaj zanimivih delovnih mest! V primeru, da veš še za kakšno, nam javi na info@smartninja.si. Srečno pri iskanju odlične nove službe!

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: september 2023

  Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa…
 • Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

  Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta!…
 • Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

  Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš? Monolit Monolit…
 • Učenje programiranja: doma ali na univerzi?

  V zadnjih letih se je programiranje in spletno razvijanje uveljavilo kot ena najbolj zaželenih veščin na trgu dela. Z naraščajočim povpraševanjem po programerjih se postavlja vprašanje, ali je bolje programiranje…