Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Najbolj prodajan tečaj programiranja: WEB DEVELOPMENT 1. Pričetek 28. maja!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: april 2024

Nov mesec prinaša nove zaposlitve v programiranju! April prinaša nekaj kariernih priložnosti, nekatere izmed imen vidimo prvič, nekateri zaposlovalci pa na polno zaposlujejo že več mesecev zaporedoma. Morda je čas za spremembo delodajalca, nekateri pa morda v programerske vode vstopate prvič … Kakorkoli že, srečno in ne pozabi spremljati platform, kot so Moje delo, Deloglasnik, CareerJet, Linkedin job offers in Facebook skupino Slovenski developerji.

Adin

Podjetje Adin d.o.o. digitalno sporočanje se ukvarja z razvojem in trženjem lastne programske opreme za centralno voden prikaz digitalnih sporočil in vodenjem distribuiranih sistemov. Posvečajo se tudi razvoju kompleksnih vgrajenih sistemov in spletnih ter mobilnih aplikacij.

Plačilo: Po dogovoru

Sistemski inženir

Sistemski administrator

Razvijalec aplikacij

Agilcon

Agilcon je največji partner podjetja Salesforce, vodilnega ponudnika CRM storitev na svetu. Med svoje vrste vabijo razvijalca programske opreme!

Plačilo: 2200 – 3500 EUR bruto

Razvijalec programske opreme

Agiledrop

Agiledrop je razvijalska agencija, ki skrbi za razvoj največjih spletnih mest svetovno znanih organizacij. Med svoje vrste vabijo več PHP in Javascript razvijalcev.

Plačilo: 1500 – 3500 EUR bruto

JavaScript razvijalci

PHP razvijalci

Apillon

Apillon je razvojna platforma Web3, ki vključuje nadzorno ploščo za razvijalce, končne točke API-ja za razvijalce in storitve, ki izkoriščajo zmogljivosti različnih parachainov Polkadot za delovanje na decentraliziran način. Njihov cilj je razvijalcem Web2 olajšati prehod v svet Web3 z zagotavljanjem storitev na visoki ravni, ki spominjajo na storitve Web2.

Plačilo: 2500 – 3000 EUR bruto

Frontend inženir Mid/Senior

Solidity/Blockchain razvijalec

Arnes

Arnes, akademska in raziskovalna mreža Slovenije, med svoje vrste kliče skoraj celotno IT ekipo. Preverite!

Plačilo: Ni navedeno

Sistemski administrator za področje velikih sistemov in superračunaliških gruč

Sistemska administracija in programiranje

Linux sistemski administrator

Strokovnjak na področju omrežnih tehnologij

Strokovnjak na področju avtomatizacije omrežij

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Plačilo: Urna postavka odvisna od izkušenj

Razvijalec programske opreme – pripravnik

DevOPS inženir – pripravnik

Danfoss trata

Danfoss je danska multinacionalka, ki razvija energetsko učinkovite rešitve. S sedežem v Ljubljani so eni izmed bolj opaznih zaposlovalcev na trgu.

Plačilo: 4000 – 4500 EUR bruto

Fullstack razvijalec

Senior DevOps inženir

FutuNatura

Spletna e-commerce trgovina s široko ponudbo prehranskih dodatkov. Zanimivo delovno mesto za tiste, ki iščejo dinamično delovno okolje – to e-commerce zagotovo je!

Plačilo: 2500 EUR bruto +

Backend razvijalec

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije

Zavod med svoje vrste išče področnega podsekretarja, ki ima izkušnje z SQL.

Plačilo: 2000 – 2500 EUR bruto

Področni podsekretar

MARGIS

Margis je podjetje, ki razvija programsko opremo in programe, namenjene podpori poslovanja organizacij v digitaliziranem svetu. Med svoje vrste vabijo tri različne profile programerjev. Si med njimi?

Plačilo: 2000 – 5000 EUR bruto

Inženir programske opreme – .NET standard

Inženir AI rešitev

Inženir programske opreme – Web Services

NGEN

NGEN je razvojno naravnano podjetje, ki se osredotoča na inovacije v energetskem sektorju. Med svoje vrste vabijo inženirja Python developerja. Preveri!

Plačilo: 2800 EUR bruto+

Python backend razvijalec

SOVA

Slovenska obveščevalno-varnostna agencija med svoje vrste vabi dva kandidata za dve delovni mesti, povezani z IKT – višjega svetovalca in podsekretarja.

Plačilo: 2300 – 2850 EUR bruto

Višji svetovalec

Podsekretar

Sportradar

Sportradar je vodilni v svetu pri razumevanju in izkoriščanju moči športnih podatkov za stotine poslovnih strank po vsem svetu. Imajo več kot 3700 zaposlenih v 30+ državah. Sportradar podjetje išče nekaj programerjev, ki bi se pridružili ekipi v Sloveniji.

Plačilo: 3000 – 6000 EUR bruto

Full stack razvijalec za gaming rešitve

Podatkovni inženir

Tretton37

Tretton37 je visokotehnološko švedsko podjetje, ki je svoje poslovalnice v Sloveniji odprlo leta 2018. V mednarodnem okolju jih šteje več kot 300 posameznikov, ki kreirajo visokokvalitetno programsko opremo za različne naročnike. Med svoje vrste vabijo front end inženirja in back end inženirja.

Plačilo: 3000 – 5000 EUR bruto

Backend inženir .NET

Backend inženir Javascript

Kot vidiš, te v aprilu čakajo nekatere zanimive zaposlitve v programiranju! V kolikor te zanima učenje programiranja, skoči na naš zavihek tečajev programiranja za začetnike. Aktivna je koda za 10% popust na vse neznižane tečaje (vpiši kodo NINJA10).

Za tiste, ki ne veste, ali je programiranje za vas ali ne – Pridružite se nam na tečaju Python za začetnike! Za tiste, ki že veste, da boste programirali (bravo!) … V maju pa pričnemo z bestsellerjem Web Development 1 (499 EUR, 36 ur). Trimesečni tečaj programiranja ti bo ponudil konkretne temelje, ki ti bodo v pomoč pri programiranju.

Nadaljuj z branjem