Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Zaposlitve v programiranju: april 2023

Čas je za nove zaposlitve za delovno mesto: programer v aprilu 2023! Na voljo je kar nekaj zanimivih ponudb, zato ti predlagamo, da poskrolaš čez naš blog zapis in vidiš, ali so na voljo kakšne kul zaposlitve v programiranju!

Vrhovno sodišče Republike Slovenije

Vrhovno sodišče Republike Slovenije med svoje vrste vabi senior app developerja v development oddelku v centru za informatiko.

Senior app developer

Fakulteta za strojništvo

Fakulteta za strojništvo, Univerza v Ljubljani, med svoje vrste vabi samostojnega strokovnega sodelavca v računalniškem centru.

Strokovni sodelavec v računalniškem centru

Fakulteta za elektrotehniko in računalništvo

Fakulteta za elektrotehniko in računalništvo (FERI) Univerze v Mariboru med svoje vrste vabi dva sodelavca računalniške smeri.

Bruto plača: cca. 2000 – 2500 EUR

Samostojni strokovni sodelavec VII/2

Samostojni strokovni sodelavec VII/1

Celtra

Celtra je uspešno slovensko podjetje z mednarodnim slovesom, saj ga je v 2022 na svoji konferenci predstavil celo Google. Pri Celtri izdelujejo programsko opremo za oglaševalsko tehnologijo in sodelujejo z največjimi imeni v oglaševalski industriji, kot je Kitkat, Nuxe, Hermes, KFC in mnogi drugi.

Bruto plača: 3000-5000 EUR

Podatkovni inženir

Lead software razvijalec/developer

Software razvijalec/developer

DevOps inženir

FlawlessCode

FlawlessCode je kreativno tehnološko podjetje (IT agency), namenjeno ustvarjanju ustreznih digitalnih izdelkov za stranke. Podjetjem pomagajo posodobiti ali izboljšati obstoječe izdelke kot odgovor na nove priložnosti in nenehno razvijajoče se potrebe trga. P.S. Ekipe delajo fully remote!

Junior programer

C# razvijalec

.net razvijalec

Front-end razvijalec/developer

Java razvijalec/developer

PHP razvijalec/developer

Loftware

Loftware je globalno podjetje, ki ustvarja software rešitve za tisoče podjetij po celem svetu – od malih družinskih podjetij, pa vse do najbolj prepoznavnih brandov na svetu. Software podjetja nudi rešitve v oblaku in platorfmo, kjer se uresničijo vse potrebe po označevanju na ene mestu, od začetka do konca.

Bruto plača: 3500 – 4250 EUR

Senior app razvijalec/developer

Visionect

Glavna razvojna in tržna aduta podjetja Visionect sta inovativna, tehnološko dovršena in na trgu preizkušena platforma, ki poganja delovanje interaktivnih brezžičnih digitalnih prikazovalnikov na osnovi e-papirja, ter lastni produkti oziroma dlančniki, ki temeljijo na tej platformi, kot sta denimo Geoffrey za uporabo v gostinstvu ali Joan, ki se uporablja za rezervacijo prostora in označevanje zasedenosti v sejnih in konferenčnih sobah.

Bruto plača: 3500 – 4500 EUR

Full-stack inženir

Positiva solutions

Positiva je podjetje, ki za svoje kliente razvija in postavlja spletne aplikacije, spletne strani, mobilne aplikacije in ostale IT rešitve. Zaposlujejo Android developerja.

Android razvijalec/developer

Belimed

Podjetje nudi izdelke in storitve za sterilizacijo, dezinfekcijo in čiščenje medicinskih in kirurških instrumentov. Njihovi klienti so podjetja iz celega sveta. Med svoje vrste kličejo analitika kibernetske varnosti.

Analitik kibernetske varnosti

Si našel/a kaj zase? Zaposlitve za delovno mesto programer/ka je kar veliko. Javi nam, če smo kakšno dobro še izpustili.

Nadaljuj z branjem