Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta! Pametni ljudje vedo, da se znanje nikoli ne konča, investicija v znanje pa se vedno obrestuje. V tem blog zapisu vam predstavljamo Smartninja tečaje, katere kompetence pridobiš z njimi in kako tečaji potekajo.

Naložba v znanje je najboljša naložba. 📚

Digitalne veščine so postale ključne v vsaki panogi kjer deluješ, zato je zdaj pravi trenutek, da se podaš na pot izobraževanja in krepiš svoje kompetence. Smartninja tečaji imajo skupno:

  • Potekajo dvakrat do štirikrat tedensko
  • Znanje podajajo inštruktorji, ki svoje dolgoletne izkušnje nabirajo v IT-panogi velikih podjetij in startupov ali v izobraževalnih ustanovah
  • Tečaji so na voljo online v živo, kjer lahko odgovarjamo na zastavljena vprašanja ali skupaj rešujemo izzive
  • Domače naloge za utrjevanje in boljše razumevanje
  • Slack kanal, kjer se povežete z drugimi sotečajniki
  • Direktna komunikacija z inštruktorjem na tečaju v živo ali v Slack kanalu
  • Pdf kurikuluma na voljo za prenos, da je lahko z vami za vedno
  • Posnetki lekcij, v kolikor jih zamudite
  • Certifikat o opravljenem tečaju ob koncu vsakega tečaja
  • Dostop do Jetbrains academy programerskih vaj, kjer lahko rešuješ izzive po programskem jeziku, glede na tematiko (v zameno za rešeno anketo o zadovoljstvu 🙂

Tečaji programiranja

WEB DEVELOPMENT 1 – začetni 3 mesece 

Bestseller tečaj spletnega razvijanja Web Development 1 te poda v trimesečni svet programiranja, kjer usvojiš znanje na področju front-enda, back-enda in programiraš v Pythonu. Tečaj, ki ti bo dal trdne temelje za raziskovanje na področju full-stack developmenta.

Cena: 499,00 EUR

SQL  IN BAZE PODATKOV – začetni 2 tedna

Dvotedenski tečaj SQL ti ponudi znanje branja, analiziranja, (raz)združevanja in poizvedovanja iz podatkovnih baz, ki ti pride prav ne glede panogo, v kateri delaš. Omogoča tudi napovedovanje in poročanje o trendih ter zbiranje podatkov v marketinške in prodajne namene.

Cena: 199,00 EUR

WEB DEVELOPMENT 2 – napredni |  3 mesece

Web Development 2 je trimesečni nadaljevalni tečaj istoimenskega Web development 1, kjer nadgradiš znanje na področju spletnega razvijanja in usvojiš znanje iz podatkovnih baz in Javascripta. Napredni tečaj, ki ti bo dal trdne temelje za raziskovanje na področju full-stack developmenta.

Cena: 499,00 EUR

PROGRAMIRANJE ZA MLADE – začetni | 2 meseca

Zakaj bi mladi igrice samo igrali, ko pa se jih lahko naučijo delati? Tečaj Programiranje za mlade je namenjen spoznavanju delovanja računalniških iger v programu Unity, tekom tečaja usvojijo logiko programa in tudi naredijo svojo igro. Primeren za mlade 10+ starosti. 

Cena: 150,30 EUR

PROGRAMIRANJE ZA ZAČETNIKE – začetni | 1 mesec

Štiritedenski tečaj programiranja v Pythonu, ki ti pojasne vse temeljne zakonitosti #codinglifa in ti bo predstavljal odličen uvod v programiranje. Pridobi osnove za nadaljnjo usmeritev v bodisi spletni razvoj, mobilne aplikacije ali kaj tretjega. 

Cena: 199,00 EUR.

SQL IN BAZE PODATKOV 2 – napredni | 2 tedna

Dvotedenski tečaj SQL in baze podatkov 2 je napredni tečaj, ki ga nadaljuješ po opravljenem tečaju SQL in baze podatkov 1. Kompleksni stavki SQL, gnezdene poizvedbe, SQL indeksiranje in vzpostavitev podatkovne baze na strežniku.  Proper SQL stuff!

Cena: 199,00 EUR.

PROGRAMIRANJE S CHATGPT – začetni | 1 teden

Nadgradi znanje na področju programiranja s pomočjo najbolj iskanega orodja umetne inteligence, ChatGPT! Primerno za vse, ki so se spoznali z osnovami programiranja. Življenje ti olajšamo na teh področjih: testiranje, pisanje dokumentacije, načrtovanje in pisanje programske kode.

Cena: 119,00 EUR

JESENSKI TEDEN PROGRAMIRANJA (HTML in CSS) – začetni ​| 1 teden

Štiridnevni tečaj uvoda v izdelavo spletnih strani – kratek in sladek! Spoznavanje HTML (grajenje strani) in CSS (stiliranje strani) ter pisanje kode za svoj fejk Facebook profil. Tečaj je primeren za vse, ki bi se radi začeli spogledovati s programiranjem, pa niso prepričani, ali jim to ustreza. 

Cena: 99,00 EUR

BUNDLI Z 20% POPUSTOM 👇🏻

BUNDLE WEB DEVELOPMENT začetni in napredni ​| 6 mesecev

Web Development 1 in 2, samo ceneje.

BUNDLE SQL IN BAZE PODATKOV – začetni in napredni ​| 1 mesec

SQL in baze podatkov 1 in 2, samo ceneje.

Nadaljuj z branjem