Predstavljamo prvih 10 SmartNinja partnerjev

Že od vsega začetka se zavedamo, da morata izobraževanje in gospodarstvo iti z roko v roki. Zato danes s ponosom predstavljamo prve SmartNinja partnerje! To so tako podjetja, ki iščejo IT kadre ter nam pomagajo pripravljati ustrezen izobraževalni program, kot tudi podporne organizacije, s katerimi sodelujemo pri organizaciji tečajev.

Po vsakem tečaju bomo seznam udeležencev (tistih, ki bodo to želeli) z njihovimi CV-ji ter naborom projektov, izdelanih tekom tečaja, poslali našim partnerjem. Ti bodo nato imeli možnost najboljšim ponuditi pripravništvo ali zaposlitev.

 1. IDEAZ: Spletna agencija IDEAZ je velik uspeh doživela poleti, ko je zmagala na slovenskem delu tekmovanja Google All Stars. Ukvarjajo se z vodenjem spletnih oglaševalskih kampanj ter izdelavo spletnih strani za svoje stranke, ki prihajajo tako iz Slovenije, kot tudi tujine.

 2. Iniciativa Start:up Slovenija je slovenska krovna startup organizacija, ki oblikuje nacionalne programe za spodbujanje podjetništva ter zagotavlja mrežo celostne podpore za zagon in izgradnjo startup podjetij po vsej Sloveniji.

 3. Optiweb: Škofjeloško podjetje Optiweb se ukvarja s širokim naborom IT storitev – od izdelave spletnih trgovin ter spletnih strani, do video produkcije, izdelave animiranih oglasov in optimizacije spletnih strani.

 4. Ustvarjalnik izvaja podjetniške krožke po slovenskih srednjih šolah. Namenjen je vsem tistim, ki delajo svoje prve podjetniške korake. Mlade učijo, da se preživljajo s svojimi veščinami in jih spodbujajo, da iz svojega hobija ustvarijo podjetje.

 5. Mediodrom: Kot pravijo, so perfekcionisti po srcu in kreativci po naravi. Strankam pomagajo pri prvih spletnih korakih, digitalni strategiji in nastopu na družbenih omrežjih. Izkoristijo nove platforme in stare zgodbe napišejo na nov, digitalen način.

 6. Tehnološki park Ljubljana povezuje 281 podjetij, ki jim nudi sodobno infrastrukturo, potrebno za razvoj poslovne ideje in poslovanja. Članstvo nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša.

 7. ProteusNet sestavljajo programerji in grafični oblikovalci, specializirani za izdelavo visoko kvalitetnih WordPress tem. Te večinoma prodajajo preko največje svetovne platforme za teme, Theme Forest, na katerem se redno uvrščajo med najboljše izdelovalce.

 8. Tovarna podjemov Maribor: Univerzitetni inkubator Tovarna podjemov predstavlja pomemben element inovacijskega ekosistema Univerze v Mariboru, usmerjen v promocijo in podporo podjetniškemu angažiranju tako študentov in zaposlenih Univerze v Mariboru, kot tudi drugih inovativnih posameznikov.

 9. Infomedia je izkušena ekipa razvijalcev programskih rešitev s širokim razponom specialnih znanj. Ustvarjajo spletne aplikacije po meri, napredne spletne strani ter vzpostavljajo sisteme IP telefonije in SMS komunikacije.

 10. Primorski tehnološki park skrbi za nastanek, delovanje in rast inovativnih tehnološko najzahtevnejših podjetij. Podjetjem pomagajo pri premagovanju podjetniških in tržnih izzivov, s ciljem, da čim hitreje razvijejo svoje ideje v izdelke in storitve ter vstopijo na trg.

To je bilo prvih 10 SmartNinja partnerjev, ki pa še zdaleč niso zadnji. V naslednjih tednih sledijo novi – ostanite na tekočem! 🙂

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: marec 2023

  Po novem letu na spletu kar mrgoli zaposlitev v IT sektorju. Preveri aktualne zaposlitve v programiranju, in IT-ju, ki ti bodo morda pisane na kožo. V asortiman Smartninja zaposlitev dodajamo…
 • Preden se odločiš za tečaj programiranja, si preberi tole

  Če ne izhajaš iz študija (ali srednje šole) programiranja ali računalniške tehnologije, je velika verjetnost, da ne veš, ali bi bil tečaj programiranja prava izbira zate. Porajajo se vprašanja, kot…
 • Zaposlitve v programiranju: februar 2023

  Ali te zanimajo trenutno razpisani oglasi za delo na področju programiranja in IT-ja? Preveri naš blog zapis, kjer te čaka nekaj odličnih predlogov za zaposlitve v programiranju! Celtra Celtra je…
 • Odloči se za programiranje! 6 razlogov, zakaj

  Ali veš, da so programerji neverjetno radovedni ljudje? Prav to, da jih vedno zanima, kako stvari delujejo v zaledju (pa tudi njihova nenehna potreba po optimiziranju stvari) jih spodbuja h…