Prijavi se na najbolj priljubljen tečaj: WEB DEVELOPMENT 1.
Poglej več

SmartNinja partner: D.labs

Naziv podjetja

D.Labs, razvoj spletnih aplikacij, d.o.o.

Kratek opis dejavnosti podjetja

D·Labs smo mednarodna ekipa internetnih veteranov, izdelčnih strokovnjakov in predanih agile razvojnikov, ki verjamemo, da je edini zajamčen način za doseganje izjemnosti pri produktnem razvoju delo s soustanovitelsko miselnostjo – močno osredotočeni na uporabnika, strastno vpleteni v razvojni proces pa vendar hladno analitični ko se preverja donosnost naložb.

Naše tehnične ekipe so ukrojene po meri zgodnjefaznikov. Čarobna mešanica močnih “dejmo sfurat” ekip, vpetih v čisto start-up kulturo, zbranih z različnih koncev EU z izjemno podjetniško in tehnično prefinjenostjo ter lojalnostjo. Vi izberete in delate z ekipo, ki ustreza vaši viziji. Neposredno.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_REMk36O

Število zaposlenih

65

Kdaj se običajno začne delovni dan v vašem podjetju?

Okoli devete, s standardno deviacijo približno ene ure. To pomeni, da se nas večina v pisarno nakaplja med 8:00 in 10:00. Kakšen outlier tu sveti že ob sedmih, kak drugi ob enajstih.

Kako izgleda običajen delovni dan?

Težko govorimo o običajnem, ker so spremembe in prilagoditve edina stalnica. Ampak večina se jih začne s prijaznim pozdravom “dobro jutro”. Nadaljujemo z ekipnimi dnevnimi sestanki in kavico. Po razdelitvi nalog in prednosti pridno zagrizemo v svoje delo. Odhod na malico je svojevrstna diaspora – najbolj zgodnjim zakruli že ob 10:30, medtem ko ostale lakota grudi tja do 14:00. Po kosilu ponavadi sledi kakšna kava in malo svežega zraka, kjer se odvije tudi večina med-ekipnega druženja. Po popoldanskem produktivnem bloku se dan (počasi) zaključi.

Kakšen vibe je v vaši ekipi, podjetju?

Dominanten vibe je predan, delaven, humoren, iskren, neformalen in sproščen. Delo v pisarni odprtega tipa seveda zahteva mirno in tiho okolje, zato se dosti debat in štosov znajde na družabnih medijih in na Slacku.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_na4vbXZ

Kam hodite na kosilo? Kolikokrat greste po službi na pivo?

Naš prehrambeni rajon sega vse od lokalnih gostilnic, do Govindas in Odprte Tržnice. Eni se radi odpeljejo, drugi sprehodijo, spet tretji si hrano raje naročijo k mizi.

Na pivo se ne gre ob dnevu, ampak ob sklicu (“beer-o-clock”). Zato imamo ustvarjen tudi #beer kanal na Slacku. To se lahko zgodi katerokoli popoldne, ob jubileju, praznovanju, dosežku, …

Greste kdaj z ekipo na izlet? Organizirate teambuildinge?

Seveda za celo podjetje organiziramo teambuildinge – jadranje, paintballa, bowling, pikniki, kino, carting, šola varne vožnje … Nekateri dogodki so bili tudi dvodnevni.

Kako rešujete koflikte v ekipi?

Z zrelim pogovorom, konstruktivno kritiko, poslušanjem, razumevanjem, kompromisom ter včasih mediacijo.

Je med člani ekipe tudi kakšen pes?

A, seveda! Imamo celo ekipo “PSI”. Poleg nje pa je Nix naš stalen cimer praktično od kotitve 🙂 Vsake toliko ga obiščejo še kužki sodelavcev – Rubi, Eros ali Bela. Ampak samo, kadar ni Gabrijele. Ona se kužkov boji in zato smo z ostalimi pasjimi obiski uvidevni.

Kakšna je kava v pisarni?

Žlahtno grenka. Just like marriage.

So trenutno odprta kakšna delovna mesta? Če ja, katera in kje se kandidat lahko prijavi?

Trenutno iščemo izkušenega PHP, ter Angular.js in Rubi razvijalca. Prijava in ostale informacije so na voljo na https://dlabs.si/jobs/

Še kakšno vprašanje, ki ga nismo postavili in bi želeli nanj odgovoriti? 🙂

Ostanite v stiku z nami prek Facebooka in Twitterja. 🙂

Facebook
Twitter

Imate kakšen poseben dogodek, novico, ki bi jo želeli izpostaviti (priložite povezavo)?

Radi bi opozorili, da smo (ne glede na odprtost delovnih mest), vedno odprti za nova poznanja in širjenje ekipe s sijajnimi ljudmi s področij razvoja, vodenja, prodaje, oblikovanja, uporabniške izkušnje in produktnega managementa.

Ni dobre rasti brez dobrih ljudi.

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: september 2023

  Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa…
 • Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

  Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta!…
 • Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

  Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš? Monolit Monolit…
 • Učenje programiranja: doma ali na univerzi?

  V zadnjih letih se je programiranje in spletno razvijanje uveljavilo kot ena najbolj zaželenih veščin na trgu dela. Z naraščajočim povpraševanjem po programerjih se postavlja vprašanje, ali je bolje programiranje…