Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

SmartNinja dogodkovnik

SmartNinja priporoča!

Te zanima, kaj se dogaja v svetu tehnologije? Želiš razširiti svoje znanje? Te veseli spoznavanje novih in zanimivih ljudi?

Zate smo zbrali nekaj zanimivih dogodkov:

Drupal meetup

Podjetje AGILEDROP, ki išče PHP programerje, organizira tudi veliko brezplačnih dogodkov za razvijalce. V četrtek, 16 novembra ob 18h, tako organizira Drupal meetup v svojih prostorih na Dunajski cesti 5 v Ljubljani. Poleg predavanj (React, Vue in Drupal) boste imeli možnost spoznati tudi podjetje in ekipo. Dogodek je odprt za vse, potrebna je le registracija na https://www.meetup.com/drupal-slovenia/events/244572288/.

Celtra Open office day

22.11.2017

Te je od nekdaj zanimalo, kako poteka dan v podjetju, kot je Celtra? Zdaj imaš priložnost, da spoznaš delo in ekipo. Udeleži se dneva odprtih vrat, poslušaj zanimive predstavitve, pokramljaj z zaposlenimi in preživi dan na Celtri. 🙂

Prijave: https://www.eventbrite.com/e/celtras-open-office-day-ticket…

ABATHON Hackathon

25-26.11.2017

Kaj bi banka morala narediti, da bi se mobilna banka Abamobi uvrščala med TOP 6 vsakodnevno uporabljenih mobilnih aplikacij pri čim večjem številu uporabnikov?
Imaš idejo za boljšo mobilno aplikacijo in boljšo banko prihodnosti? Udeleži se Abathon Hackathona in se poteguj za bogate nagrade!

https://abc-accelerator.com/abanka-hackathon/

Facebook dogodek

Nadaljuj z branjem