Prvi udeleženci SmartNinja prakse!

Pred enim tednom smo skupaj z Zavodom Ypsilon in CEED Slovenija organizirali prvo srečanje tečajnikov, ki so zaključili z Web development 2 tečajem in predstavniki podjetij, pri katerih imajo možnost opravljanja prakse.

Srečanje je potekalo v sproščenem vzdušju.
Tečajnike je na srečanje s potencialnimi sodelavci pripravil Matej Delakorda iz CEED Slovenija. Matej je trenutno zelo aktiven kot trener mladih iskalcev zaposlitve.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_0Ik0NZA

Pred srečanjem so vsi udeleženci dobili nalepko z imenom in priimkom, v barvi, ki je narekovala ali gre za tečajnika ali za podjetje.
Vsak predstavnik podjetja je najprej na kratko predstavil podjetje in razložil, kakšne tehnologije uporabljajo. Dogodka so se udeležili Optiweb, Nevron, Enki, Kompas Xnet, FrodX, PovioLabs, D.labs, Vitis tech, Trogon in Panlab.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_08Q4qeA

Po kratki predstavitvi podjetij je bil čas za mreženje. Udeleženci so se pogovorili o možnostih sodelovanja in opravljanja prakse.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_I4sRs1k

Kmalu pa začnemo z novim tečajem Web development 2, po katerem bodo imeli tečajniki spet možnost opravljanja prakse pri naših partnerskih podjetjih.

Fotografije: Zavod Ypsilon

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: marec 2023

  Po novem letu na spletu kar mrgoli zaposlitev v IT sektorju. Preveri aktualne zaposlitve v programiranju, in IT-ju, ki ti bodo morda pisane na kožo. V asortiman Smartninja zaposlitev dodajamo…
 • Preden se odločiš za tečaj programiranja, si preberi tole

  Če ne izhajaš iz študija (ali srednje šole) programiranja ali računalniške tehnologije, je velika verjetnost, da ne veš, ali bi bil tečaj programiranja prava izbira zate. Porajajo se vprašanja, kot…
 • Zaposlitve v programiranju: februar 2023

  Ali te zanimajo trenutno razpisani oglasi za delo na področju programiranja in IT-ja? Preveri naš blog zapis, kjer te čaka nekaj odličnih predlogov za zaposlitve v programiranju! Celtra Celtra je…
 • Odloči se za programiranje! 6 razlogov, zakaj

  Ali veš, da so programerji neverjetno radovedni ljudje? Prav to, da jih vedno zanima, kako stvari delujejo v zaledju (pa tudi njihova nenehna potreba po optimiziranju stvari) jih spodbuja h…