Prijavi se na najbolj priljubljen tečaj: WEB DEVELOPMENT 1.
Poglej več

Prvi udeleženci SmartNinja prakse!

Pred enim tednom smo skupaj z Zavodom Ypsilon in CEED Slovenija organizirali prvo srečanje tečajnikov, ki so zaključili z Web development 2 tečajem in predstavniki podjetij, pri katerih imajo možnost opravljanja prakse.

Srečanje je potekalo v sproščenem vzdušju.
Tečajnike je na srečanje s potencialnimi sodelavci pripravil Matej Delakorda iz CEED Slovenija. Matej je trenutno zelo aktiven kot trener mladih iskalcev zaposlitve.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_0Ik0NZA

Pred srečanjem so vsi udeleženci dobili nalepko z imenom in priimkom, v barvi, ki je narekovala ali gre za tečajnika ali za podjetje.
Vsak predstavnik podjetja je najprej na kratko predstavil podjetje in razložil, kakšne tehnologije uporabljajo. Dogodka so se udeležili Optiweb, Nevron, Enki, Kompas Xnet, FrodX, PovioLabs, D.labs, Vitis tech, Trogon in Panlab.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_08Q4qeA

Po kratki predstavitvi podjetij je bil čas za mreženje. Udeleženci so se pogovorili o možnostih sodelovanja in opravljanja prakse.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_I4sRs1k

Kmalu pa začnemo z novim tečajem Web development 2, po katerem bodo imeli tečajniki spet možnost opravljanja prakse pri naših partnerskih podjetjih.

Fotografije: Zavod Ypsilon

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: september 2023

  Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa…
 • Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

  Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta!…
 • Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

  Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš? Monolit Monolit…
 • Učenje programiranja: doma ali na univerzi?

  V zadnjih letih se je programiranje in spletno razvijanje uveljavilo kot ena najbolj zaželenih veščin na trgu dela. Z naraščajočim povpraševanjem po programerjih se postavlja vprašanje, ali je bolje programiranje…