Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Prvi SmartNinja zaposlitveni dan je povezal IT podjetja ter mlade programerje

V kreativnem centru Poligon smo včeraj organizirali prvi Zaposlitveni dan, na katerega je bilo povabljenih 6 slovenskih tehnoloških podjetij, Outfit7, D.Labs, Infinum, 3fs, Chipolo in Visionect, ter 12 najuspešnejših SmartNinja tečajnikov.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_r0ohVIo

Dogodek je potekal v obliki “speed datinga”. Tečajniki so bili razdeljeni v dve skupini po 6 ljudi. V prvi uri je hitri zaposlovalni intervju, na štiri oči, z vsakim izmed predstavnikov podjetij naredila prva skupina tečajnikov. Sledila je kratka pavza, zatem se je s predstavniki podjetij srečala še druga skupina tečajnikov.

Tečajniki in zaposlovalci so imeli na voljo 7 minut, da se drug drugemu predstavijo ter ustvarijo prvi vtis. Tečajniki so predstavili svoje projekte in znanja, ki so jih nabrali na SmartNinja tečajih. Zaposlovalci pa so predstavili svoja podjetja ter odprta delovna mesta. Podjetja in tečajniki, med katerimi se je ustvarila kemija, bodo po dogodku nadaljevali s procesom, ki lahko tečajnico ali tečajnika pripelje do IT službe.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_z19soGz

V SmartNinja nadaljujemo z misijo digitalnega izobraževanja slovenske družbe. Ljudem želimo ponuditi priložnost za začetek programerske kariere, ali pa vsaj boljši pogled v ta svet, saj je poznavanje programiranja pismenost 21. stoletja.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_zd7CY35

Novi zaposlitveni dan načrtujemo že konec tega leta. Se vidimo! 🙂

Nadaljuj z branjem