Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

Prvi korak v svet programiranja s SmartNinja tečajem!

Kaj praviš na nov izziv?

Ljudje, ki znajo programirati, gradijo temelje za prihodnost tehnologije. S programiranjem se ti bo odprlo nešteto novih poti: pridružiš se lahko start-upu ☝ , začneš s spletno stranjo za svoj side-business , vpelješ programersko znanje v trenutno službo , ali pa popolnoma spremeniš kariero in se odločiš biti programer ali programerka in delaš iz Bahamov.

Ker, ZAKAJ NE?

Pravzaprav se programiranja ni težko naučiti. Marsikdo ob besedi »programer« pomisli na velike genije in »geeke«, a vse skupaj ni tako zapleteno, kot na prvo žogo izgleda. Da pa izveš, ali ti je programiranje pisano na kožo, pa lahko ugotoviš na preprost in poučen način. S SmartNinja tečajem Poletni teden programiranja!

Naučil/a se boš osnov, kot so:
– Jezika HTML za pisanje strukture spletne strani in CSS za urejanje izgleda spletne strani
– Delanje CSS razreza (layouts)
– Uporaba orodij za razvijalce (developer tools) v brskalnikih
– Uporaba urejevalnika kode Atom

Četudi ti je vse zgornje španska vas … WORRY NOT. Tečaj je primeren za popolne začetnike.

V 4 dneh boš na lep in razumljiv način razjasnil vse naštete tematike. Inštruktor bo s tabo v živo, tako da ga lahko vprašaš prav v s e .

Več o tem, zakaj menimo, da bi se moraš programiranja naučiti kar čimprej, lahko prebereš v tem blog zapisu. Dejstvo je, da je povpraševanje po programiranju čedalje večje. Bodi del služb 21. stoletja tudi ti! Več o tečaju si preberi tukaj.

Nadaljuj z branjem