Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Prihaja prvi SmartNinja zaposlitveni dan!

V ponedeljek, 9.5.2016 bo v Kreativnem centru Poligon potekal prvi SmartNinja zaposlitveni dan. Izmed 400+ SmartNinja tečajnikov bo 14 najboljših dobilo priložnost, da se predstavijo sedmim super IT podjetjem iz Slovenije.

Dogodek bo potekal v obliki Speed Dating-a, kjer bodo SmartNinje imele priložnost 10 minutnega pogovora z vsakim izmed 7-ih TOP IT podjetij iz Slovenije. Z dogodkom želimo ustvariti osebni pristop zaposlitvenega intervjuja med SmartNinja tečajniki in predstavniki IT podjetij. Cilj dogodka je zaposlitev tečajnikov SmartNinja tečajev. Dogodka se bodo udeležila podjetja D·Labs, Chipolo, Klika, Outfit7, Visionect, 3FS in Infinum.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_gB5wqGA

Po našem mnenju je Speed dating način, kjer se tečajnik in delodajalec spoznata na osebni ravni. Če se poleg te ujameta tudi na ravni kulture podjetja, se ustvarijo idealni pogoji za uspešno sodelovanje. Pogovori bodo potekali v sproščenem duhu in sproščenem okolju Kreativnega centra Poligon.

Dogodek je le za povabljene in mesta so že zapolnjena, a zaradi velikega zanimanja že razmišljamo o ponovitvi. Več o dogodku pa v reportaži.

Nadaljuj z branjem