Prijavi se na najbolj priljubljen tečaj: WEB DEVELOPMENT 1.
Poglej več

Letni pregled: SMARTNINJA V LETU 2020

Namen tega kratkega in interaktivnega poročila je biti transparenten z našimi zaposlenimi, inštruktorji in tečajniki, skratka z vsemi SmartNinjami. Trdno verjamemo, da je v današnjem svetu najpomembneje zgraditi zaupanje. Poglejte si podatke o SmartNinja tečajih v letu 2020.

Tečaje smo opravljali v 12 različnih mestih

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_year review map 1610294598

Veeeeliko novih SmartNinj je opravilo tečaje v letu 2020

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_year review no students 1610294744

38.6% naših tečajnikov v letu 2020 je bilo ženskega spola ‍

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_year review malevsfemale 1610295977

Tečajniki so ocenili SmartNinja tečaje s povprečno oceno 8.8/10

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_q3 grade 1603102212

Povprečna ocena tečaja s strani tečajnikov za vse tečaje, ki so se končali v letu 2020.

Ključne stvari, ki so se zgodile v letu 2020

1. Zaradi globalne pandemije smo kljub izzivom uspešno prestavili tečaje na splet.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_online info session 1586862331

Kot mnoge druge panoge smo se morali tudi mi prilagoditi svetu, v katerem živimo danes. Koronavirus pandemija je imela ogromen vpliv na naše tečaje, saj jih nismo mogli več opravljati v živo. Skoraj leto kasneje lahko vidimo, da smo bili kljub temu izzivu pri online tečajih prav tako uspešni in kakovostni. Online tečaji ostajajo z nami do nadaljnjega!

Opazili smo veliko prednosti pri ponujanju SmartNinja tečajev preko live streaminga. Prvič smo opazili, da so se za tečaje opogumili tudi tečajniki iz ruralnih področij ali manjših mest, kar prej ni bilo mogoče. Veseli smo, da lahko tečaje omogočimo širši publiki, ter da le-ti niso vezani na lokacijo.

2. Začeli smo snemati podcaste ️

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_podcast smartninja 1594805437

Vzpostavili smo SmartNinja podcast, kjer intervjuvamo inštruktorje, IT specialiste in podjetnike v IT svetu.
S podcasti želimo tečajnikom omogočiti boljši vpogled v IT svet, z njimi debatirati o novih trendih na področju IT-ja in jim predstaviti nove ideje.
Vse naše video intervjuje lahko najdete na Youtube channelu. Trenutno so intervjuji izvedeni v slovenščini, nemščini in angleščini.

Preverite naš Youtube kanal in se naročite. Vsak mesec vas bo čakala nova zanimiva vsebina, ki vas bo navdušila, da v IT svet »zakopljete« še globlje.

3. V letu 2020 smo razdelili 500+ SmartNinja majčk!

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_untitled design 2 1560424021

Vse od ustanovitve SmartNinje v letu 2015, vsakemu tečajniku podarimo SmartNinja SWAG paket. Tradicija ostaja – letos smo naredili in razdelili več kot 500 kratkih majčk, skupaj z nalepkami in ostalimi goodieji. Najlepše je, ko vidimo tečajnike, ko ponosno nosijo SmartNinja majčko! ❤️

4. Naši tečajniki so na varnem!

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_smartninja mask 1610351015

Naš merch smo nadgradili! Poleg kratkih majčk smo tečajnikom letos podarili v SWAG paketu tudi SmartNinja bombažne maske. Verjamemo v majhna dejanja, ki lahko naredijo spremembo v boju proti globalni pandemiji.

Hvala!

Na koncu bi se radi zahvalili vsem, ki ste nam pomagali pri grajenju enega odličnega leta, polna izzivov.
Tečajnikom, inštruktorjem, partnerjem na lokacijah, franšizam, in celotni ekipi SmartNinja.
Bilo je zanimivo in turbulentno leto, polno vznemirljivih stvari. Pri nekaterih nam ni uspelo – in iz tega smo se naučili. Pri nekaterih smo dosegli cilje – in naslednje leto jih bomo zagotovo presegli. Veselimo se izzivov, ki nam jih prinaša leto 2021.

Pripravljeni smo. 2021, bring it on!

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: september 2023

  Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa…
 • Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

  Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta!…
 • Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

  Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš? Monolit Monolit…
 • Učenje programiranja: doma ali na univerzi?

  V zadnjih letih se je programiranje in spletno razvijanje uveljavilo kot ena najbolj zaželenih veščin na trgu dela. Z naraščajočim povpraševanjem po programerjih se postavlja vprašanje, ali je bolje programiranje…