Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Galerija: Tečaj Startup Marketing

Konec marca smo v Kreativnem centru Poligon izpeljali prvi tečaj na temo Startup Marketinga. Inštruktor Jure Doler je tako razprodano skupino udeležencev v dveh srečanjih popeljal skozi šest ključnih področji Startup Marketinga.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_FV7lc12

Kaj sploh je Startup Marketing?

Osnovni namen Startup Marketinga oz. Growth Hackinga je čim hitrejše doseganje uporabnikov preko nekonvencionalnih kanalov. Za razliko od klasičnega marketinga, ki običajno preusmerja uporabnikovo pozornost (npr. z oglasi), Startup Marketing oz. Growth Hacking deluje bolj naravno in neposredno ne moti uporabnikovega fokusa.

Ključna dejavnika sta čas in denar. Časa je ponavadi malo, zato si mora podjetje hitro zagotoviti ustrezno kritično maso uporabnikov. Prav tako so v začetnih fazah finančna sredstva omejena, zaradi česar so običajni marketinški kanali preprosto predragi.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_

Komu je tečaj namenjen?

Vsem, ki se v svojem startupu posvečajo marketinškemu delu, ne glede na “naziv”, ki ga imajo. Ter seveda vsem tistim, ki imajo kakršenkoli produkt – in ne vedo točno, kako se lotiti marketinškega dela, saj so enostavno finančno in časovno preveč omejeni. Ne glede na fazo, v kateri se nahajajo; lahko so povsem na začetku svojega delovanja, lahko pa tudi ne, a doslej niso našli svojega “secret saucea”, ki bi deloval.

Zakaj je Jure odličen inštruktor?

Jure je navdušenec nad marketingom, tehnologijami, športom, potovanji in še čem. Ex-soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo nogometnega omrežja za nogometaše, agente in klube. Danes se posveča predvsem startup marketingu, »growth hackingu« in komuniciranju, prav tako pa tudi pisanju za različne publikacije in bloge. Med drugim tudi za TheNextWeb, enega vodilnih svetovnih tech blogov.

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_6UyqFmH

Je izkušen podjetnik ter strokovnjak za digitalni marketing, ki je med drugim tudi sokreiral celoten brand Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih. Juretove izkušnje mu omogočajo izredno širino pri podajanju snovi na konkretnih primerih, kjer posledično udeleženci dobijo konkreten feeback oz. CASE STUDY njihovih primerov.

Kaj so udeleženci odnesli od tečaja?

Smartninja_sola_programiranja_tecaji_

Delavnica Startup Marketing je primerna za vsakogar, ki želi povečati prepoznavnost svojega produkta/storitve/podjetja brez ogromnega finančnega vložka za marketing, saj predavatelj Jure Doler upošteva kdo ga posluša in temu tudi prilagodi svoje predavanje. Na vsa naša sprotna vprašanja, ki jih ni bilo malo, je odgovoril več kot korektno in s tem dokazal, da ve o čem govori. Super se mi zdi tudi to, da organizacija s strani SmartNinja omogoča prilagodljivost predavanj udeležencem in ni težav, če s svojimi vprašanji podaljšamo predavanje za eno uro. V prihodnosti bi se z veseljem udeležila še kakšnega predavanja/tečaja, ki ga bo organizirala SmartNinja, pa tudi od Jureta bi se lahko še ogromno naučila. 🙂Tamara

“Nenehno učenje omogoča, da se ti včasih odprejo kakšna vrata, za katera si nisi mislil, da sploh obstajajo. In čeprav misliš, da veš vse o marketingu, morebiti tudi o novodobnem marketingu, je dobro, da si tak tečaj privoščiš. Na njem ne boš dobil samo kopico dobrih idej ter predlogov predavatelja ampak tudi smiselne komentarje udeležencev, ki ti lahko hitro pokažejo, v katero smer osredotočiti malo več energije.”
Matej

Razpisan novi tečaj v maju!

V maju razpisujemo novi tečaj Startup Marketinga, kjer bomo novim 15-im MarketingNinjam predstavili vsa skrita orodja Startup Marketinga. Prijavi se na tečaj in postani MarketingNinja tudi ti! Več informacij in prijave: Startup Marketing Tečaj

Nadaljuj z branjem