Cepivo proti bugom (računalniškim hroščem) sedaj na voljo!

Ali vas ob besedi »bug« kar zmrazi?

Ste v svoji karieri že neštetokrat izgubljali živce in voljo do življenja, ker se vam je v kilometrsko kodo, za katero ste namenili že nekaj dni dragocenega časa (svojega in partnerjevega, ker vam je kuhal/a kavo), prikradel bug, ki ga nikakor niste mogli odpraviti?

Ne razmišljajte več naprej – SmartNinja je tukaj za vas!

Razvili smo Buggie, cepivo proti bugom

Nobena izdelana programska oprema ne sme vsebovati napak. Tako pač je! Pri tem se ne moremo pregovarjati, saj je prav vsak software zasnovan na način, da deluje pravilno in dolgoročno gledano bi ga bugi le omejevali.

»Bug-free« programerji (ki sigurno obstajajo ) so postali skoraj tako popularni, kot TikTok v 2020! Najbolj zaposljiv mistake-free programer lahko postanete tudi vi, z Buggie cepivom.

Ali ste eden izmed njih … bug-free programerjev? Če ne, potem ste na pravem mestu! SmartNinja je namreč zasnovala patent za bug-free programersko cepivo. Nikoli več vam ne bo potrebno spremljati programerskih memesev in objokovati kode v PyCharmu, Sumblimu ali Visual Studiu.

Dobrodošli v svet bug-free programiranja!

To preprosto cepivo je zasnovano na način, da vam poveča možgansko kapaciteto za kar 23,6%, vsebuje tudi kofein in nujno potreben vitamin F (tako imenovan Fokus).

Tri doze tega cepiva vam povečajo IQ na 197, in če vam bo kdo povedal 15% svojega gesla, boste hitro ugotovili preostali del gesla in tega človeka pohekali. Čisto zares!

Ob cepljenju z Buggie cepivom vam podarimo še free-shot cepiva, ki ga lahko podarite partnerju, staršem, ali pa otrokom. Ta je zasnovan na način, da vas naredi v času programiranja nevidnega za kakršnekoli interakcije z zunanjim svetom. Kul, kajne?

Za več informacij o Buggie cepivu se obrnite na www.smartninja.si.

… iiiin, 1. april!

Ne moremo vam pomagati pri bug-free cepivu. Nismo prepričani, če sploh kdo lahko … Razen vas samih.

Da tega zapisa ne zaključimo tako žalostno (ob dejstvu, da bodo takšni ali drugačni bugi večno del vašega življenja ), vam lahko pomagamo s prvoaprilskim popustom na VSE SmartNinja tečaje. Koda: PRVIAPRIL.

NAMIG: Odprli smo prijave na Web Development 1 tečaj, kjer boste z novo osvojenim znanjem in vztrajnostjo definitivno zmanjšali število bugov pri programiranju.

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: marec 2023

  Po novem letu na spletu kar mrgoli zaposlitev v IT sektorju. Preveri aktualne zaposlitve v programiranju, in IT-ju, ki ti bodo morda pisane na kožo. V asortiman Smartninja zaposlitev dodajamo…
 • Preden se odločiš za tečaj programiranja, si preberi tole

  Če ne izhajaš iz študija (ali srednje šole) programiranja ali računalniške tehnologije, je velika verjetnost, da ne veš, ali bi bil tečaj programiranja prava izbira zate. Porajajo se vprašanja, kot…
 • Zaposlitve v programiranju: februar 2023

  Ali te zanimajo trenutno razpisani oglasi za delo na področju programiranja in IT-ja? Preveri naš blog zapis, kjer te čaka nekaj odličnih predlogov za zaposlitve v programiranju! Celtra Celtra je…
 • Odloči se za programiranje! 6 razlogov, zakaj

  Ali veš, da so programerji neverjetno radovedni ljudje? Prav to, da jih vedno zanima, kako stvari delujejo v zaledju (pa tudi njihova nenehna potreba po optimiziranju stvari) jih spodbuja h…