Prijavi se na najbolj priljubljen tečaj: WEB DEVELOPMENT 1.
Poglej več

Cepivo proti bugom (računalniškim hroščem) sedaj na voljo!

Ali vas ob besedi »bug« kar zmrazi?

Ste v svoji karieri že neštetokrat izgubljali živce in voljo do življenja, ker se vam je v kilometrsko kodo, za katero ste namenili že nekaj dni dragocenega časa (svojega in partnerjevega, ker vam je kuhal/a kavo), prikradel bug, ki ga nikakor niste mogli odpraviti?

Ne razmišljajte več naprej – SmartNinja je tukaj za vas!

Razvili smo Buggie, cepivo proti bugom

Nobena izdelana programska oprema ne sme vsebovati napak. Tako pač je! Pri tem se ne moremo pregovarjati, saj je prav vsak software zasnovan na način, da deluje pravilno in dolgoročno gledano bi ga bugi le omejevali.

»Bug-free« programerji (ki sigurno obstajajo ) so postali skoraj tako popularni, kot TikTok v 2020! Najbolj zaposljiv mistake-free programer lahko postanete tudi vi, z Buggie cepivom.

Ali ste eden izmed njih … bug-free programerjev? Če ne, potem ste na pravem mestu! SmartNinja je namreč zasnovala patent za bug-free programersko cepivo. Nikoli več vam ne bo potrebno spremljati programerskih memesev in objokovati kode v PyCharmu, Sumblimu ali Visual Studiu.

Dobrodošli v svet bug-free programiranja!

To preprosto cepivo je zasnovano na način, da vam poveča možgansko kapaciteto za kar 23,6%, vsebuje tudi kofein in nujno potreben vitamin F (tako imenovan Fokus).

Tri doze tega cepiva vam povečajo IQ na 197, in če vam bo kdo povedal 15% svojega gesla, boste hitro ugotovili preostali del gesla in tega človeka pohekali. Čisto zares!

Ob cepljenju z Buggie cepivom vam podarimo še free-shot cepiva, ki ga lahko podarite partnerju, staršem, ali pa otrokom. Ta je zasnovan na način, da vas naredi v času programiranja nevidnega za kakršnekoli interakcije z zunanjim svetom. Kul, kajne?

Za več informacij o Buggie cepivu se obrnite na www.smartninja.si.

… iiiin, 1. april!

Ne moremo vam pomagati pri bug-free cepivu. Nismo prepričani, če sploh kdo lahko … Razen vas samih.

Da tega zapisa ne zaključimo tako žalostno (ob dejstvu, da bodo takšni ali drugačni bugi večno del vašega življenja ), vam lahko pomagamo s prvoaprilskim popustom na VSE SmartNinja tečaje. Koda: PRVIAPRIL.

NAMIG: Odprli smo prijave na Web Development 1 tečaj, kjer boste z novo osvojenim znanjem in vztrajnostjo definitivno zmanjšali število bugov pri programiranju.

Nadaljuj z branjem

 • Zaposlitve v programiranju: september 2023

  Mesec september prinaša nove zaposlitve v programiranju. Na voljo je kar nekaj različnih nivojev in vrst zaposlitve, tako da vabljeni k branju in seveda prijavi na delovno mesto. Kaj pa…
 • Tečaji “Smartninja šola programiranja” explained

  Zaradi aktivnega sodelovanja naših inštruktorjev in velikega interesa tečajnikov Smartninja šola programiranja nenehno dodeluje in dodaja nove tečaje programiranja. Vrata priložnosti za izboljšanje digitalnih veščin so pri nas vedno odprta!…
 • Zaposlitve v programiranju: avgust 2023

  Nov mesec, nove zaposlitve! V avgustu se že kar nekaj podjetij zbuja iz poletnega dopustovskega spanca (😉) in na voljo so nove zaposlitve v programiranju! Kam se prijaviš? Monolit Monolit…
 • Učenje programiranja: doma ali na univerzi?

  V zadnjih letih se je programiranje in spletno razvijanje uveljavilo kot ena najbolj zaželenih veščin na trgu dela. Z naraščajočim povpraševanjem po programerjih se postavlja vprašanje, ali je bolje programiranje…