Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Prvi korak v svet programiranja: UVOD V RAZVIJANJE SPLETNIH STRANI za 99 EUR!
Na tečaj

[NOVO] Uvod v 3D modeliranje – Blender

Vstopite v vznemirljiv svet 3D modeliranja s programom Blender! Šest interaktivnih in visoko poučnih lekcij, ki vas bodo popeljale v svet modeliranja. Pričnite ustvarjati z Blenderjem, ki je trenutno zelo vroč program za ustvarjanje animacij, videov, virtualne resničnosti in video iger!

 • 10+ let starosti
 • 6 lekcij po dve šolski uri
 • Enkrat tedensko
 • Lekcije ob sredah ob 17. uri
9 ur
6 srečanj
začetni

Program

Želite vstopiti v vznemirljiv svet 3D modeliranja? Ta delavnica je idealna za vse, ki želijo osvojiti osnove 3D modeliranja s programom Blender, ki je trenutno eden bolj popularnih programov za učenje mladih. Spoznajte delovni proces 3D modeliranja in ustvarite svoj osupljiv 3D model – mali otoček s svetilnikom!

Tečaj bo potekal v živo preko interneta oz. bolj natančno preko video konference.

O tečaju

 • Naučite se uporabljati Blender, vodilni program za 3D modeliranje.
 •  Usvojite osnove 3D modeliranja, vključno s poligo
 • Uporabite napredne tehnike, kot so modifikatorji in materiali, za ustvarjanje podrobnih modelov.
 • Spoznajte se s postopki animacije in renderinga za osvežitev vašega modela-
 • Ustvarite svoj 3D model otoka s svetilnikom, ki ga lahko ponosno pokažete in z njim pričnete svojo pot v 3D modeliranje!

blender svetilnik na otoku

Predznanje

Tečaj je namenjen vsem začetnikom v 3D modeliranju, ki želijo osvojiti osnove, ter uporabnikom Blenderja, ki želijo izboljšati svoje znanje in tehnike. Udeleženci potrebujejo predznanje s tečaja Blender, saj se gre v sklopu programa od uporabe Blenderja dalje.

Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku. Smartninja tečaj je primeren za mlade od 10. leta naprej, vabljeni pa so prav vsi, ki jih zanimajo osnove 3D modeliranja vseh starosti!

Termini in izvedba e-lekcij

Srečanja bodo potekala preko video konference (video klica), izven srečanj pa bo inštruktor tečajnikom na voljo preko chat platforme Slack.

Termin lekcij

 • Vsako sredo 17.00 – 18:30

Kaj potrebujem pri sebi?

Vsak udeleženec potrebuje računalnik, ki ima vsaj 8GB RAM-a ter solidno internetno povezavo.

Kaj če manjkam na e-srečanju?

Brez skrbi! Vsi tečajniki imajo dostop do naših kurikulumov, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj zamudiš lekcijo, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam.

Prav tako bo inštruktor snemal svoje lekcije, da si lahko lekcijo kasneje še enkrat ogledaš sam, ali pa nadoknadiš zamujeno lekcijo. Inštruktor je vedno na voljo za vprašanja in pomoč pri programiranju.

Bonusi

 • Certifikat o opravljenem tečaju
 • Lekcije online v živo, vsak tečaj ima zagotovljen čas za ponovitev in pregled nalog
 • Omogočen dostop do kurikulumov in video posnetkov lekcij za vedno
 • Vključitev v Slack kanal, kjer z inštruktorjem in tečajniki komunicirate izven časa lekcij
 • 20% popust na vse nadaljnje (neznižane) tečaje Smartninja

167,00 

Datum tečaja
september 2024
Inštruktor
Znan kmalu
Trajanje
9 ur
Število srečanj
6 srečanj
Težavnost
začetni

Izjave naših tečajnikov

"Programiranja sem se prvo lotil sam, doma in šlo je zelo počasi. Potem sem se vpisal na SmartNinja tečaj, kjer sem pridobil ogromno znanja v zelo kratkem času, pa tudi kje in kako se učenja lotiti sam naprej. Zelo mi je všeč, da je znanje, ki ga pridobiš, zelo praktično in uporabno."
"Tečaj Web development 1 res priporočam, saj te na njem naučijo zelo veliko danes uporabnih veščin. Dela se tudi na praktičnih primerih."
"SmartNinja tečaj toplo priporočam tako začetnikom, ki bi radi osvojili osnove programiranja, kot tudi tistim, ki bi radi svoje znanje še nadgradili. Poleg znanja s tečaja odneseš veliko koristnih informacij, ki ti pomagajo pri nadaljnjem učenju in delu."