Brezplačni e-vodič: Kako postati programer?
Poglej več
Odličen uvod v programiranje: SPOMLADANSKI TEDEN PROGRAMIRANJA ZA 99 EUR!
Na tečaj

Programiranje s ChatGPT

Iz dneva v dan prihaja več orodij na osnovi umetne inteligence, ki so nam lahko v pomoč. Tehnološki velikani, kot so Apple, Google, Microsoft in ostali jih že pridno vgrajujejo v njihove programe. Verjetno ne obstaja junak, ki ne bi odprl ChatGPT-ja in premišljeval, kako bi ga lahko vkomponiral v svoj delovnik, da si olajša vsakodnevne procese.

Eno izmed vidnejših področij, kjer bo umetna inteligenca naredila revolucijo, pa je definitivno programiranjeNadgradi znanje na področju programiranja! Prijavi se na tečaj Programiranje z AI, kjer v štirih lekcijah spoznaš vse life-hacke, ki ti jih lahko prinese umetna inteligenca.

Dvotedenski tečaj programiranja, primeren za začetnike programerje, bo vodil izkušeni programerski ninja inštruktor.

6 ur
4 srečanja
začetni

Program

Tečaj Programiranje s ChatGPT je namenjen začetnikom programerjem, ki jim v samo štirih lekcijah na lep in razumljiv način razjasnimo vse naštete tematike in jim bistveno nadgradijo programerske izzive. Tečaj je odlična izbira za tiste, ki bi radi pridobili vpogled v #lifehacke v svetu programiranja in s tem izboljšali svojo produktivnost.

Tečaj obsega znanje na področju delovanja umetne inteligence (AI), ChatGPT, vključevanja ChatGPT v vsakdanje delo glede na profesijo, pisanja dokumentacije, testiranja, načrtovanja in pisanja programske kode s ChatGPT.

Lekcija 1: Uvod v Umetno Inteligenco in ChatGPT
Lekcija 2: Praktična Uporaba ChatGPT v programiranju
Lekcija 3: Primerjava Različnih AI Orodij
Lekcija 4: Napredna Uporaba AI / ChatGPT v programiranju

Predznanje

Zahtevano ni ekstremno predznanje, saj je tečaj namenjen začetnikom, so pa dobrodošle osnove oz. razumevanje programiranja in programskih jezikov.

Termini in izvedba e-lekcij

Lekcije tečaja bodo izvedene v živo preko interneta – video konferenca (oz. video klic).

V prvi polovici tečaja se bomo spoznali z umetno inteligenco, ChatGPT-jem in ostalimi orodji, ki jih uporabljajo izkušeni programerji za lajšanje programerskih izzivov.

V drugi polovici pa bomo teorijo spremenili v prakso – umetno inteligenco (AI) bomo uporabljali na glavnih elementih programerske profesije – pisanje dokumentacije, testiranje, načrtovanje in pisanje programske kode z AI.

Termin lekcij

  • Vsak torek in četrtek ob 17. uri

Kaj potrebujem pri sebi?

Vsak udeleženec potrebuje računalnik, ki ima vsaj 4GB RAM-a ter solidno internetno povezavo.

Srečanja tečaja bodo potekala preko video konference (video klica), izven srečanj pa bo inštruktor tečajnikom na voljo preko chat platforme Slack.

Kaj če manjkam na e-srečanju?

Brez skrbi! Vsi tečajniki imajo dostop do naših kurikulumov, kjer imajo pregled vseh lekcij. V kolikor kdaj manjkaš, ni problema, saj lahko zamujeno lekcijo predelaš sam.

Prav tako bo inštruktor snemal svoje lekcije, da si lahko lekcijo kasneje še enkrat ogledaš sam, ali pa nadoknadiš zamujeno lekcijo.

Bonusi

  • Certifikat o opravljenem tečaju
  • Brezplačni 4-mesečni dostop do JetBrains Academy učnih materialov, s pomočjo katerih lahko nadgrajuješ znanje še dolgo po tem, ko zaključiš tečaj
  • Lekcije online v živo, vsak tečaj ima zagotovljen čas za ponovitev in pregled nalog
  • Omogočen dostop do kurikulumov in video posnetkov lekcij za vedno
  • Vključitev v Slack kanal, kjer z inštruktorjem in tečajniki komunicirate izven časa lekcij
  • 20% popust na vse nadaljnje (neznižane) tečaje Smartninja
programiranje_s_chatgpt

109,00 

Datum tečaja
september 2024
Inštruktor
Znan kmalu
Trajanje
6 ur
Število srečanj
4 srečanja
Težavnost
začetni

Izjave naših tečajnikov

"Programiranja sem se prvo lotil sam, doma in šlo je zelo počasi. Potem sem se vpisal na SmartNinja tečaj, kjer sem pridobil ogromno znanja v zelo kratkem času, pa tudi kje in kako se učenja lotiti sam naprej. Zelo mi je všeč, da je znanje, ki ga pridobiš, zelo praktično in uporabno."
"Tečaj Web development 1 res priporočam, saj te na njem naučijo zelo veliko danes uporabnih veščin. Dela se tudi na praktičnih primerih."
"SmartNinja tečaj toplo priporočam tako začetnikom, ki bi radi osvojili osnove programiranja, kot tudi tistim, ki bi radi svoje znanje še nadgradili. Poleg znanja s tečaja odneseš veliko koristnih informacij, ki ti pomagajo pri nadaljnjem učenju in delu."